Vlasnik Šibenika Željko Karajica, trener Damir Čanadi i sportski direktor Hrvoje Kulušić nakon rušenja Dinama

 NIKSA STIPANICEV Cropix
VELIKA NAJAVA

‘Ako smo pobijedili Dinamo, možemo i Hajduk! Bit ćemo agresivni, moćni, vidjet ćete jednu drugačiju momčad‘

Trener Šibenika najavio je na Rujevici sutrašnji veliki okršaj s Hajdukom u finalu Kupa
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. svibanj 2023. 18:11

Trener Šibenika Damir Čanadi optimist je pred finalnu utakmicu Kupa sa Hajdukom, drži da je jedna utakmica pravi izazov.

- U finalu smo, najbitnije je da dobro odigramo. Ovo što je bilo u prvenstvu je prošlo, gledamo pozitivno dalje. Proteklog vikenda smo bili depresivni, ali mislim da je ekipa spremna, da zna što mora odraditi. Mislim da to i možemo. Jedna utakmica je izazov. Iako nismo favoriti, svi će reći da je 90-10 za Hajduk, međutim želimo iskoristiti tih deset posto šansi - rekao je Čanadi i nastavio:

- Pripremili smo se na Hajduk, fizički moramo biti na nivou. Imamo još Kup, to nam je prilika da pokažemo da imamo vrijednost. Kada ispadneš iz lige onda je ovakva utakmica za svih nas platforma za dokazivanje. U nogometu jedna situacija može sve preokrenuti. Imamo sastav, vraća nam se Perić, također Iker Pozo. Vjerujem da ćemo biti agresivni, moćni – poručio je ttener Šibenčana.

Jeste li vježbali jedanaesterce? Tko je na vratima?

- Penale nismo vježbali, ne znamo tko će biti na terenu. Teško je njih vježbati. Na vratima će biti Đaković, tako stoji u ugovoru.

Stoper Stefan Perić naglasio je koji je glavni zadatak Šibenčana.

- Pripreme nisu bile optimalne. Prije tri dana smo ispali iz lige. Želimo dati sve od sebe kako bismo osvojili kup i pozitivno završili sezonu. Ako zaustavimo Livaju, napravili smo dobar posao, ali Hajduk ima Mlakara, Sahitija, Benrahoua. To sve sve kvalitetni igrači.

Kakva je situacija u svlačionici?

- Nadam se da će svi vidjeti drukčiji Šibenik u odnosu na posljednje utakmice. Uvjeren da ćemo mi to dobro odraditi. Uostalom, ako smo pobijedili Dinamo u polufinalu, ne znam zašto ne bismo pobijedili Hajduk u finalu – kazao je stoper Šibenika, Stefan Perić.

Linker
03. svibanj 2024 12:12