Silvio Čabraja i Dean Računica

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
IZJAVE TRENERA

Bolan poraz HNL-ikone na šibenskom debiju: ‘Moglo je biti i gore nakon svega što se izdogađalo u klubu...‘

Dok su Čabrajini momci slavili uvjerljivu pobjedu, tamni oblak nad Šibenikom još je više posivio...
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 11. ožujak 2022. 21:53

Nakon dvoboja 27. kola HNL-a između Šibenika i Lokomotive bilo je zanimljivo poslušati što imaju za reći treneri momčadi. Na svom HNL-debiju, bivši igrač Šibenika i Hajduka Dean Računica doživio je bolan poraz:

- Težak poraz, nije lako kada izgubite doma 4:1. Bili smo dobri nekih 65 minuta, nakon svega što se izdogađalo u klubu igrači su dobro odgovorili. Ključan trenutak bio je promašaj Delića koji je imao zicer kod 1:0 za nas, i nakon toga smo ostali bez Perića, i Lokomotiva je to znala kazniti. Moglo je biti i gore, ali nadam se da ćemo ovih dobrih 65 minuta danas protiv Osijeka podignuti na barem još 20 protiv Osijeka - rekao je trener Šibenčana.

>>> IZVJEŠTAJ I GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

S druge strane, Silvio Čabraja, trener Lokomotive mogao je biti itekako zadovoljan izvedbom svojih pulena.

- Primili smo rani gol i to nas je poremetilo dosta. Nismo uspjeli probiti čvrsti šibenski blok, bili su kompaktni jako. Teško smo dolazili u prilike, možda smo imali jednu priliku, i jednu polupriliku. U Nastavku smo ulaskom Vasilja ubrzali protok lopte, zabili smo te golove i na kraju uvjerljivo pobijedili. Zadovoljan sam igrom svih igrača, posebice u nastavku utakmice - rekao je Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 17:05