Shimon Hayut

 SN
EKSKLUZIVNI VIDEO

HNL klubu stigla poruka najpoznatijeg svjetskog prevaranta: ‘Brate, možemo dovesti Modrića i Ronalda!‘

Kakva bi to bila priča. Ali, to su mislile i žene koje je ovaj znao ‘opelješiti‘ u filmu...
Piše: SNObjavljeno: 17. ožujak 2022. 20:11

Varalica s Tindera jedan je od najgledanijih filmova u svijetu u ovoj godini. Za one koji ne znaju, riječ je o dokumentarcu koji opisuje kako je jedan Izraelac preko Tindera uspio izvući 10-tak milijuna dolara od lakovjernih žena. Izraelcu je pravo ime Shimon Hayut, ali u filmu ga upoznajemo pod imenom Simon Leviev.

A dotični Leviev dobar dio godine živi u Miamiju, gdje mu je jedan od prvih susjeda Marino Jurić, poslovni čovjjek koji je koncem prošle godine kupio nogometni klub Šibenik. Leviev, kojem je snimljeni dokumentarac donio golemu popularnost, poglavito u SAD-u, snimio je i jedan maleni video uradak u kojem daje podršku prijatelju Juriću koji na Šubićevcu želi izgraditi ozbiljan klub.

- Bok Marino, kako si moj prijatelju! Ovdje Simon Leviev. Brate, znam da se nismo dugo čuli. Znam da te tvoji neprijatelji traže. Pa, vidio sam tvoju nogometnu momčad (NK Šibenik, op.a.), najbolji su! Znam da će pobijediti svaku utakmicu, suci će im suditi svaki mogući jedanaesterac. Ako ne budu, bit će nevjerojatno - govori Leviev ili Hayut, kako hoćete, u poprilično intimnoj snimci, snimljenoj u njegovu automobilu.

Priča se nastavlja...

- Znam da možemo posuditi novac kako bi doveli Modrića i Ronalda u Šibenik! Siguran sam da će to biti nevjerojatno! Samo nastavite pobjeđivati i držati svoje neprijatelje podalje od vas, vi ste najbolji. Jedva čekam da te vidim, najbolji ste, radujem se pobjedama - zaključio je izraelski žitelj Miamija i očito, susjed Marina Jurića, novog vlasnika Šibenika.

Video poruke Levieva (ili Hayuta) Juriću pogledajte u nastavku. Snimku su na korištenje dobile Sportske novosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 22:41