KRAJAC DAMIR/CROPIX
ODRŽAN ŽDRIJEB

Ništa od derbija u polufinalu: Izvučeni parovi, evo protiv koga će Dinamo i Hajduk loviti finale Kupa

Igra se na jednu utakmicu, a polufinala su na rasporedu 5. travnja
Piše: SN/HinaObjavljeno: 06. ožujak 2023. 11:16

U ponedjeljak su izvučeni parovi polufinala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa.

Splitski Hajduk gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa, a u drugom polufinalnom ogledu Dinamo putuje u Šibenik.

Igra se na jednu utakmicu, a polufinala su na rasporedu su 5. travnja. Sama završnica, odnosno finale Kupa igra se 24. svibnja u Rijeci na Rujevici.

Branitelj naslova je splitski Hajduk koji je u prošlosezonskom finalu na Poljudu porazio Rijeku (3:1).

Hajduk je u četvrtfinalu pobijedio Osijek s 2:1, Dinamo Lokomotivu s 3:1, Slaven je s 2:0 nadigrao Rudeš, a Šibenik BSK s istim rezultatom.

Ždrijeb poluzavršnice održan je uz nazočnost predsjednika HNS-a Marijana Kustića, prvog dopredsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića, izvršnog direktora Tomislava Svetine, voditelja odjela natjecanja Nevena Šprajcera, predsjednika Povjerenstva za natjecanje SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa Davora Ivića, povjerenika natjecanja Josipa Breznog i predstavnika klubova.


POLUFINALE, 5. TRAVNJA:

Slaven Belupo - Hajduk

Šibenik - Dinamo



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Leko je kiksao s uvrštavanjem tog igrača u prvu momčad, a ovo što Awaziem radi nikad nisam vidio". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao greške koje je Hajdukova obrana radila na utakmici protiv Lokomotive. Zbog čega su Lokosi održali nogometnu lekciju Splićanima? Kako je Perković osvojio bod u debiju na klupi Osijeka? Može li Rijeka do Europe? Kako objasniti potez Ante Ercega? Odgovore na ta i druga pitanja pronađite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
16. travanj 2024 23:35