Ferdo Milin

 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX Cropix
POTRES U HR PRVOLIGAŠU

Šibenik smijenio trenera nakon povijesnog poraza na Šubićevcu! Klub tjera i nekoliko igrača?

Ferdo Milin platio je za veliko razočaranje koje su on i igrači priuštili navijačima Šibenika
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 12. veljača 2022. 11:58

Šibenik je danas ujutro smijenio Ferdu Milina. Poraz od Dragovoljca (5:0) ipak je bio preveliki uteg i razočaranje pa su čelnici kluba nakon neprospavane noći donijeli ipak očekivanu odluku.

Dosadašnji Milinov pomoćnik Marko Kartelo vodit će momčad do odabira novog trenera.

Kažu nam da nije sam trener platio za težak poraz, najteži u povijesti kluba kad su u pitanju utakmice na Šubićevcu. Ivica Batarelo također bi trebao napustiti svlačionicu, a navodno bi mu se mogli pridružiti još neki stariji igrači.

image

Ferdo Milin, trener Šibenika

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

- Kako sam vidio utakmicu? Bolje da je nisam ni vidio. Što reći nakon 0:5, može se izgubiti, ali ovo je nešto neprihvatljivo. Bez prave agresije smo igrali i HD nas je iskažnjavao i zasluženo slavio. Upozoravao sam kroz cijeli tjedan da ne smije biti opuštanja, da je momčad iz Sigeta organizirana, opasna i da ide na sve ili ništa. To što su nam nedostajala četiri igrača, da su igrali mladi igrači, to nije i ne smije biti alibi. Ja preuzimam na sebe najveći dio odgovornosti. Kako dalje? Ako budemo igrali ovako, proći ćemo i gore, ako budemo ponovili igru kao protiv Belupa ili Hajduka, onda se imamo čemu nadati, govorio je još sinoć nakon utakmice Milin.

Sve golove sa susreta Šibenik - Hrvatski dragovorljac pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 21:50