Ferdo Milin

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
REAKCIJE SA ŠUBIĆEVCA

Trener Šibenika nakon 0-5: ‘Bolje da ovo nisam ni vidio...‘; Ekstaza u HD-u: ‘Iznenadili smo Hrvatsku!‘

‘Kako dalje? Ako budemo igrali ovako, proći ćemo i gore‘, rekao je utučeni Ferdo Milin.
Piše: Davor Trutin/Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2022. 22:08

Kad kod kuće izgubiš utakmicu s 5:0, teško je bilo što reći... Ali, nešto je morao nakon susreta Šibenika i Hrvatskog dragovoljca reći trener Ferdo Milin...

- Kako sam vidio utakmicu? Bolje da je nisam ni vidio. Što reći nakon 0:5, može se izgubiti, ali ovo je nešto neprihvatljivo. Bez prave agresije smo igrali i HD nas je iskažnjavao i zasluženo slavio. Upozoravao sam kroz cijeli tjedan da ne smije biti opuštanja, da je momčad iz Sigeta organizirana, opasna i da ide na sve ili ništa. To što su nam nedostajala četiri igrača, da su igrali mladi igrači, to nije i ne smije biti alibi. Ja preuzimam na sebe najveći dio odgovornosti. Kako dalje? Ako budemo igrali ovako, proći ćemo i gore, ako budemo ponovili igru kao protiv Belupa ili Hajduka, onda se imamo čemu nadati.

>>> IZVJEŠTAJ I POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE <<<

image

Pogledajte semafor...

NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix

Naravno, s druge strane - oprečno raspoloženje. Dragan Tadić, trener Dragovoljca, blistao je od sreće...

- Velika pobjeda za našu momčad, odigrali smo fenomenalnu utakmicu i iznenadili cijelu Hrvatsku. Dečki su pokazali ono najbolje što smo radili u ovo proteklo kratko razdoblje otkako smo se ekipirali, u svim fazama utakmice smo dominirali, igrali smo borbeno, agresivno, motivirano i to nas je na kraju nagradilo s ovom visokom pobjedom. Možda smo više željeli tu pobjedu i to nam se vratilo. Otvorilo nam se ranim vodstvom od dva razlike, a Šibenik ima dosta mladih igrača kao i mi, i teško im se bilo vratiti. Nastojat ćemo svima do kraja prvenstva biti tvrd orah, nećemo se predavati unaprijed i idemo utakmicu po utakmicu dalje, pa dokle stignemo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 13:15