ZELJKO HAJDINJAK Cropix
BURNA REAKCIJA

Legenda Bijelih o ludilu koje su uhvatile kamere: ‘Nadam se da je bio ljut na sebe, znamo kakav je Gattuso‘

Dajaku na početku sezone nije bio priključen momčadi, no spletom okolnosti vratio se u Gattusov kadar
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2024. 10:36

Hajduk je pobijedio Slaven Belupo 2:0 u 10. kolu SHNL-a, no nije sve bilo bajno. Izvedba Splićana u prvom poluvremenu nije bila na željenoj razini, ponovno se više priča o suđenju nego o samoj utakmici, a jedan igrač Bilih također je privukao pozornost na sebe u negativnom smislu.

Leon Dajaku krenuo je u prvih 11, no nije se iskazao na terenu te ga je Gattuso odlučio izvaditi u 58., na što je ovaj burno reagirao. Ljutito je bacio bocu vode, a još uvijek nije poznato što ga je točno naljutilo, loša izvedba ili to što je zamijenjen.

- Od Dajakua nismo vidjeli puno u ovoj utakmici, samo nervoznu reakciju nakon što ga je trener izvadio iz igre. Ako je reakcija da je ljut sam na sebe, s razlogom je tako jer nije odigrao dobru utakmicu, a što je meni bitno, nije puno pomagao Hrgoviću u fazi obrane kad bi se njihov lijevi bek Lučić dizao prema naprijed. Ako je ljut na trenera, znamo Gattusove metode i da neće proći dobro - prokomentirao je bivši igrač Hajduka Luka Vučko za Dalmatinski portal.

Dajaku na početku sezone nije bio priključen momčadi, odnosno tražio je novu sredinu, no spletom okolnosti vratio se u Gattusov kadar. Pitanje je hoće li se to promijeniti nakon ovog ispada:

- Na početku nije bio priključen i tražio se izlaz. Očito nije bilo zainteresiranih klubova, a čim ga Gattuso stavlja u momčad, cijeni ga. Nadam se da je ovo bila frustracija jer je odigrao lošu utakmica, a ne reakcija na promjenu jer Gattuso nema milosti ni prema kome kada je u pitanju disciplina - zaključio je Vučko.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. listopad 2024 11:07