Trenuci prekida utakmice

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
BIVŠI IGRAČ HAJDUKA

‘Ovakav prekid ne može napraviti netko tko voli Hajduk! Klub je taoc pojedinaca, a ovo je već treći put...‘

‘Slaven je već vidno pao, Hajduk je apsolutno dominirao. Ovo je već treći put da se to radi...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2022. 07:06

Aktivan je i sinoć, kao što je to često slučaj kada su Hajdukove utakmice u pitanju, njegov bivši igrač Tonći Kukoč. Na Facebooku je aktualni član hrvatskog trećeligaša Opatije napisao sljedeći status, jasno se referiravši na ono što su navijači Hajduka napravili na gostovanju u Koprivnici, u prvom dijelu utakmice koja je završila rezultatom 2:2.

- Raditi prekid utakmice na 2-0 i gdje je Slaven već vidno pao, pri apsolutnoj dominaciji Hajduka ne može napraviti onaj tko voli svoj klub. Nakon Dinama i Lokomotive, Ovo je već treći put da se prekida utakmica na štetu Hajduka, nepotrebno razbijanje ritma. Klub je taoc nekolicine pojedinaca - napisao je Kukoč.

image

Tonći Kukoč

BOZIDAR VUKICEVIC Cropix

Podsjetimo, Hajduk je do prekida koji se dogodio oko 35. minute već imao dva pogotka prednosti. Zabijali su Krovinović i Pukštas, a kasnije razgoropađeni domaćin nije izgledao dobro. Činilo se da će Hajduk, koji je dotad igrao jako dobro, konačno jednu utakmicu odigrati, kako se kaže, s glavom i repom.

No, to se nije dogodilo. Navijači Hajduka su, isprovocirani nekim reakcijama sudaca pogodili pomoćnika Antu Marića s tribina u glavu. Prekid utakmice trajao je dvadesetak minuta. U drugom dijelu Slaven je golovima Hoxhe i Krstanovića izjednačio na 2:2, a Hajduk je susret završio s desetoricom nakon isključenja Sahitija u 79. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 13:53