Zoran Zekić

 RANKO SUVAR/CROPIX Cropix
UVJERLJIV NASTUP

Slaven Belupo s ‘drugom momčadi‘ zabio 6 golova i prvi izborio četvrtfinale Hrvatskog kupa

Slavenašima je ovo bila druga utakmica unutar tri dana, nakon što su u ponedjeljak igrali s Goricom
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. studeni 2022. 16:08

Slaven Belupo je prvi sudionik četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Momčad Zorana Zekića danas je pred više od tisuću gledatelja u Sportskom centru Trate svladala međimurskog županijskog ligaša Nedelišće rezultatom 0:6 (0:3).

Za vodstvo gostiju iz Koprivnice pogodio je Benedik Mioč na asistenciju Žuljevića u 20. minuti. U 28. minuti Arb Manaj je glavom u mrežu spremio odbijanac za 0:2, a rezultat poluvremena postavio je Luka Branšteter udarcem iskosa s lijeve strane koji je iznenadio domaćeg vratara Kocijana.

U nastavku još tri pogotka u domaćoj mreži. Udarcem s 20-ak metara u 52. minuti na 0:4 je povisio Josip Mihalić, potom se u 60. u strijelce upisao i Marko Žuljević. Nakon asistencije za Žuljevića, Branšteter je u 81. minuti svojim drugim pogotkom postavio konačnih 0:6.

Slavenašima je ovo bila druga utakmica unutar tri dana, nakon što su u ponedjeljak igrali s Goricom. No, to nije bio problem jer je trener Zekić u Nedelišću koristio većinu igrača koji nisu igrali u Velikoj Gorici, ili su imali manju minutažu, a oni su na povjerenju uzvratili ozbiljnim pristupom i sigurnom pobjedom.

Farmaceuti u subotu u Koprivnici dočekuju Lokomotivu.

Linker
26. travanj 2024 07:17