Filip Krovinović

 TOM DUBRAVEC Cropix
OD VARAŽDINA DO VARAŽDINA

Režiser najljepšeg trenutka na Poljudu: ‘Došli smo se upisati u povijest, a sada nas čeka još veći pritisak‘

‘Nadam se da će biti još takvih pogodaka. Ne bih rekao da smo imali kočnicu‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 27. veljača 2024. 21:37

Hajduk split pred domaćim navijačima izborio je 5:0 pobjedu i plasirao se u polufinale Kupa Hrvatske. Diallo je pogodio za vodstvo, a zatim su se pred Zelenikom izredali Krovinović, Kleinheisler i Elez, da bi Livaja s bijele točke upotpunio "petardu". No, najljepši trenutak utakmice pripao je Krovinoviću, koji je zabio fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u trećoj minuti nadoknade prvog dijela.

Inače, Krovinović je posljednji pogodak na službenoj utakmici postigao upravo Varaždinu, također na Poljudu, tada u 3:1 pobjedi splitskog sastava. Nakon utakmice Kupa veznjak Hajduka sažeo je dojmove...

- Na kraju je ispalo visokih 5:0, ali imali smo loš ulazak u utakmicu. Varaždin je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme, međutim kada ne zabiješ, onda primiš, tako to ide u nogometu. Drugi pogodak je došao u pravo vrijeme, da se prelomi utakmica. U Varaždinu nismo igrali loše prvo poluvrijeme, ali nervozni smo bili u drugome. Međutim, u Kupu smo se vratili. Pogodak? Nadam se da će biti još takvih. Ne bih rekao da smo imali kočnicu, ali oni su imali bolje prilike, međutim na kraju se piše samo rezultat.

image

Filip Krovinović

TOM DUBRAVEC Cropix

Osvrnuo se i na nadolazeće akcije.

- Pritisak je velik, ali mi smo i došli da se ovdje upišemo u povijest. Znamo da će u subotu biti još veći pritisak. Navijači? Za navijače samo riječi hvale za dolazak na radni dan u ovako velikom broju. Istra? Uvijek dajemo sve od sebe, u svakoj idemo po tri boda. Ne ide igrač Hajduka na jedan bod. Ova ekipa je napravila velike stvari, ali može i još veće. Treba biti miran, idemo dan po dan.

Linker
03. svibanj 2024 05:32