Drago Sopta/Cropix
ODLAZI VEĆ NA ZIMU

Kovačić u Cityju je 'patka', Mamić u Engleskoj dogovarao transfer - Šime Vrsaljka!

Da, potvrđujem da sam bio u Manchester Cityu! Dalje ništa. Samo ću to kazati. Bio sam s čelnim ljudima tog kluba. Isto tako bio sam i u Londonu - rekao je Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. prosinac 2011. 22:42

Zdravko Mamić startao je s pregovorima o prodaji Matea Kovačića u Manchester City! Priču je lansirao engleski tabloid 'Sun'. U njoj se navodi da su Građani zainteresirani za Kovačića, te da se radi o jednom od najvećih europskih talenata. Tragom priče krenuli smo doznati nešto više od gazde maksmirskog kluba.

- U inozemstvu sam, više vam ništa od toga ne mogu kazati - rekao nam je jučer ujutro.

Poslijepodne se ipak vratio u Maksimir. Kad smo ga izravno pitali je li bio u Manchester Cityju, i je li pregovarao o transferu Matea Kovačića, Mamić je kazao:

- Da, potvrđujem da sam bio u Manchester Cityu! Dalje ništa. Samo ću to kazati. Bio sam s čelnim ljudima tog kluba. Isto tako bio sam i u Londonu.

Tako nismo uspjeli saznati nešto više. Ipak, naši pouzdani izvori upozorili su nas da je 'priča o Kovačiću u Manchester Cityju' zapravo samo duda varalica. Pravi razlog Mamićevog puta u Manchester i London bio je - Šime Vrsaljko! Građani žele dovesti desnog bočnog maksimirskih Modrih već ove zime.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 18:32