DAMIR KRAJAC Cropix
PIŠU TURCI

Kraj momčadi koja je igrom očarala HNL: Drmić je Dinamov, a još dvije Rijekine zvijezde napuštaju Rujevicu?

Portal Haber Dairesi tvrdi da su pregovori u tijeku, te da je već postignut i načelni sporazum
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 04. lipanj 2022. 16:39

Uz sjajnog strijelca Josipa Drmića, među najboljim igračima Rijeke u prošloj sezoni bili su veznjak Domagoj Pavičić i krilni napadač Robert Murić.

Njihove su dobre igre na hrvatskim travnjacima privukle i zanimanje iz inozemnih klubova, te su Pavičić i Murić poslije zapažene sezone postali istaknuti kandidati za transfere nakon što je Drmić po isteku posudbe iz Norwicha kao slobodan igrač dogovorio prijelaz u zagrebački Dinamo.

image

Robert Murić

DAMIR ŠKOMRLJ Cropix

Brojni turski mediji raspisali su se u subotu o Muriću i Pavičiću te tvrde da su njih dvojica vrlo blizu prijelaza u redove prvoligaša Konyaspora.

Tako portal Haber Dairesi tvrdi da su pregovori u tijeku, te da je već postignut i načelni sporazum oko transfera. Navodno ih tek dogovor osobnih uvjeta ugovora dijeli od prijelaza u Tursku.

Murić (26) je u prošloj sezoni postigao 12 pogodaka i u 10 navrata asistirao suigračima u 37 nastupa u svim natjecanjima, dok je 28-godišnji Pavičić u 39 utakmica zabio pet golova i dodao šest asistencija.

I dok Pavičiću ugovor istječe 15. lipnja, Murić s Rijekom ima još godinu dana ugovora te bi klub s Rujevice mogao prihodovati solidnu odštetu.

Murićevu tržišnu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 3,5 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 16:56