Petar Stojanović i Laszlo Kleinheisler
 VLADO KOS/CROPIX
FANTASY PRVA HNL

Kreće 5. kolo Fantasy Prve HNL! Mamić i Bjelica šalju najjače snage, Rijeka protiv Istre mora do pobjede

Dinamo je kompletan, jako motiviran, jer s druge strane je momčad koja ih želi skinuti s trona
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 12. veljača 2021. 14:26

Počinje 5. kolo Fantasy HNL lige koja broji više od 6.600 prijavljenih igrača, što je samo dokaz koliko naši ljudi vole HNL.

Naravno, svi igrači Fantasy lige koji su propustili prva četiri kola, mogu se priključiti i od ovog kola te konkurirati za glavnu nagradu ukupnog pobjednika Fantasy HNL lige.

A nagradni fond ukupno iznosi velikih 250.000 kuna, s napomenom da je igra kompletno besplatna za sve igrače. A evo i što na sve čeka u trećem kolu.

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA
Iznimno važna utakmica za obje momčadi. Varaždin bi s pobjedom pobjegao Lokosima na velikih sedam bodova, dok bi Lokosi s pobjedom došli na samo bod od Varaždinaca. Obregon i Boban bit će glavne napadačke uzdanice domaćih, napad gostiju predvodit će iskusni došljak Hadžić. Gosti će igrati bez Cipetića, koji ima kartone, te Cokaja koji je ozlijeđen. Elezi zbog kartona ne može igrati za Varaždin.

DINAMO - OSIJEK
Dinamo je kompletan, jako motiviran, jer s druge strane je momčad koja ih želi skinuti s trona, a i predvodi ih Bjelica, trener koji je dvije godine sjajno radio u Maksimiru. Zoran Mamić će na teren poslati najbolju momčad, tako da će Petković ovaj put sigurno startati. Dinamu nedostaje kartonirani Jakić, te ozlijeđeni Moharrami.
Osijek u Maksimir stiže s dosta problema. Topčagić je operiran, Ndockyt i Grezda nisu na raspolaganju, a Jurčević i Žaper imaju mišićnih problema i najvjerojatnije neće biti spremni. No, ima Osijek dovoljno širok kadar da ih zamijeni. Umjesto Jurčevića na lijevom će boku vjerojatno biti Lončar, dok bi Jugović trebao upasti umjesto Žapera.

GORICA - ŠIBENIK
Treba vidjeti kako će Gorica izgledati bez sjajnog Lovrića, koji nije samo igrač odluke, nego i igrač koji u igri Gorice stvara višak i stalno je opasan. Tu bi ulogu u ovoj utakmici trebao preuzeti Špikić.
Gosti su u sjajnoj seriji, gotovo su osigurali ostanak u ligi pa će igrati rasterećeni. Neće biti Sahitija zbog kartona, ali Jurić je u odličnoj formi, baš kao i kapetan Bulat.

RIJEKA - ISTRA 1961
Riječani nemaju pravo na pogrešan korak ako žele uhvatiti treće mjesto, što znači da će Rožman na teren poslati najjače snage. Gostima se u obranu vraća važan stoper Šutalo.
Očekuje se da ćemo gledati utakmicu u kojoj će Rijeka napasti svim sredstvima, a Istra prijetiti iz kontri. Špoljarić i Gržan glavni su napadački aduti gostiju, a treba vidjeti koju će postavu izvesti Rožman.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
16. rujan 2024 21:04