AP
POMIRLJIVI MARKO

Livaja se pridružio Šušku: 'Ako me Dinko Jeličić pozove, rado ću se odazvati i njemu'

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 09. listopad 2012. 21:26

Odmor dopodne, pa ručak i novi predah do treninga u Sportskom parku Umag. Marko Livaja zaista je bio prezadovoljan što je opet u jednoj od reprezentacija:

- Naravno da mi je drago što sam ovdje, svaki put dolazim presretan. Rado se odzivam još od pionirskih dana, ne birajući uzrast, utakmicu, protivnika.

Nema dvojbe da je njegovom uključivanju u državni sastav “do 20” presudno utjecao Ivo Šušak?

- Da, vrlo je korektan i komunikativan. Vidi se da je dobar trener. Puno pričamo, a razgovorom se ionako sve riješi.

Kako mu se čini nastup ove srijede, igra protiv Italije, u zemlji u kojoj živi i zarađuje?

- Uvijek se ponašam jednako, nije mi bitno igramo li u gostima ili kod kuće, protiv favorita ili autsajdera. Bitno je da sam spreman. A ako već moram odgovoriti, jasno je da bi me veselila kvalitetna partija i pogodak mladim Azzurrima.

Vjerojatno nestrpljivo čeka razgovor s izbornikom godinu dana mlađe reprezentacije, Dinkom Jeličićem, koji bi ga želio idućeg ljeta na SP kategorije “do 20” u Turskoj?

- Previše se toga pričalo i nagađalo u vezi s tom nesretnom Estonijom, slušao sam i čitao razne gluposti. Ne bih se objašnjavao preko novina, doći ću ako me Dinko Jeličić pozove, rado bih s njim popričao o svemu. A što se tiče odlaska u Tursku, dakako da sam na raspolaganju. Premda ne ovisi sve o meni, katkad treba pitati i klub. To u Savezu znaju.

Prema tome, Marko Livaja od sada je reprezentativac, voljan nastupiti u svakoj momčadi za koju ga angažiraju!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 17:20