NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
UOČI ODLUČUJUĆEG KOLA

Loše vijesti iz Hajdukovog tabora, ozlijeđen najbolji igrač: ‘Čekamo pregled, nadam se da nije ozbiljno‘

‘Vidjet ćemo o kakvoj se ozljedi radi, nakon pregleda‘, poručio je Tramezzani nakon ozljede Livaje
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 16. svibanj 2021. 19:54

Hajduk je treći put ove sezone slavio protiv Šibenika (2:0), igrom nije baš oduševio, ali prvi put je slavio s dva gola razlike. I sva tri slavlja potpisao je Talijan Paolo Tramezzani.


- Pobijedili smo Šibenik treći put u sezoni, ali opet je to bilo teško. Šibenik nije lako nadigrati i bili smo u problemima u prvom dijelu. Ali, nakon postignutog gola smo se digli, bili bolji i pokazali mentalitet koji me veseli svakom novom utakmicom. Dobili smo treću u nizu i sada idemo po četvrti trijumf. Livaja? Vidjet ćemo o kakvoj se ozljedi radi, nakon pregleda. Nadam se da nije ozbiljno, da je to samo posljedica umora i da će biti spreman za Lokomotivu. Marko je osjetio probleme već tijekom prvog poluvremena, no htjeli smo da nastavi igrati jer smo ganjali rezultat.

image
NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix


Šibenčani su za razliku od Osijeka gdje su pali bez ispaljenog metka u dalmatinskom derbiju ostavili čak i bolji dojam, ali svejedno su položili oružje.


- Ovo je bila najbolja utakmica za nas otkako sam tu ali nismo zabili gol. A tko ne zabije - plaća. Primili smo gol iz jedne čudne situacije, primili smo gol iz tog kornera, kasnije iz kontre ali smo se opet digli i prijetili. Šteta da nismo zabili jer bi možda do kraja bilo zanimljivije. Raduje me pristup igrača, pokazali su igrači karakter, želju da sezonu okončamo pobjedom. Izgubili smo, ali ostaje ipak dobar dojam zbog prikazane igre - kazao je trener domaćina Sergi Escobar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 20:16