Drago Sopta/Cropix
POJAČANJA NA VIDIKU

Maksimirske želje: Na zimu u Dinamo stižu zagrebaši' Pavlović i Šovšić i Ivan Santini

Politika Modrih je jasna, dovesti sve što vrijedi iz Hrvatske, rasporediti po Dinamu ili posudbama, a ako netko od tih igrača postane prvotimac, sigurno će se isplatiti
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. listopad 2011. 12:37

Crtanje igračke križaljke za proljetni dio sezone, a i za iduću sezonu, već je počelo, jasno je da će na zimu doći do određenih rezova i promjena u Dinamovoj svlačionici. Kao što smo pisali, u modrome su dresu trenutno 33 igrača, ne mogu svi igrati i sigurno će neki uskoro potražiti nove klubove ili otići na posudbe.

Prije svih na tom su popisu Palić, Chago, Barbarić, Sylvestr, čak i Kramarić... No, to ne znači da neće biti dolazaka. Priča o dolasku Ivana Santinija bila je aktualna i prije poraza u Zadru, sada je još 'narasla’, ali, zanimljivo je da bi u Maksimir mogla doći dvojica igrača Zagreba. I dok je mogući dolazak Matea Pavlovića, u kojemu neki vide reprezentativni stoperski potencijal, i kojega već prate inozemni klubovi, zapravo logičan, iznenađenje je da Dinamo želi i Damira Šovšića, još jednog mladog hrvatskog reprezentativca.

Naime, politika Modrih je jasna, dovesti sve što vrijedi iz Hrvatske, rasporediti po Dinamu ili posudbama, a ako netko od tih igrača postane prvotimac, sigurno će se isplatiti. Dogovor između Zagreba i Dinama već je, navodno, postignut, ne ode li dvojac u inozemstvo aterirat će u Maksimir već u siječnju. Iako, naravno, ostavimo mali upitnik, jer, u tri mjeseca se svašta može okrenuti, pogotovo kad su Mamić i Medić u pitanju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 06:08