Miroslav Kuljanac
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
Novi poraz Crnih

Moguća smjena uoči dolaska Hajduka: Veliko je pitanje hoće li nakon pet poraza voditi momčad i u petak

Za pet poraza na kontu Kuljanac sasvim sigurno nije jedini krivac, jer ne igra trener nego igrači
Piše: K. GuberinaObjavljeno: 16. kolovoz 2021. 20:12

Malo je reći potop doživjela je momčad Hrvatskog dragovoljca na gostovanju u Šibeniku. Novak u ligi poražen je s obzirom na događanja na travnjaku pomalo nestvarnim rezultatom (2:6) iako je na odmor momčad trenera Miroslava Kuljanca otišla s pogotkom prednosti i vodstvom 2:1.


Uz ovakvu igru obrane i šest primljenih pogodaka, bit će za glavne protagoniste nemoguće osigurati ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa, a i poprilično je pitanje hoće li na utakmici s Hajdukom u petak u Kranjčevićevoj ulici na klupi sjediti trener HD - a Miroslav Kuljanac.

Za pet poraza na kontu Kuljanac sasvim sigurno nije jedini krivac, jer ne igra trener nego igrači, ali odavno je poznato da je puno lakše promijeniti trenera nego igrački kadar koji je u konačnici barem na papiru i znatno pojačan prije šibenskog debakla.


Već nakon utakmice u Šibeniku sigurno je u Sigetu bilo razgovora o spomenutoj temi, a kako jedna nevolja nikada ne dolazi sama, tako je sljedeći suparnik Hajduk koji je napokon uspio barem malo razveseliti svoju navijačku vojsku s tri pobjede u nizu.

Tomislav Štrkalj u Šibeniku se predstavio i debitirao pogotkom u dresu HD-a, ali to gotovo da i nije nikakvo iznenađenje jer je Štrkalj dokazana kvaliteta koji je u Šibeniku uz Petkovića i Viduku jedini bio na visini zadatka, dok je bilo i sudačkih odluka o kojima bi se dalo raspravljati, a nisu išle Zagrepčanima u prilog, no nakon šest primljenih pogodaka u tome ipak ne treba tražiti alibije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 06:12