SENZACIONALAN TRANSFER

Mourinho kupio Hrvata: Stoper Dragovoljca Eduard Husinec potpisao za Real

Oduševljen sam. Cristiano Ronaldo mi je poklonio dres, a puno sam razgovarao s Fernandom Hierrom. Upoznao sam i Josea Mourinha, kazao je dečko s Črnomerca
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 20. siječanj 2011. 11:20

Svjetska senzacija! Mladi, 17-godišnji stoper Eduard Husinec, koji je dosad igrao u Hrvatskom dragovoljcu , potpisao je za Real iz Madrida. Ugovor je potpisan na šest mjeseci, a ako Husinec zadovolji s Kraljevskim klubom potpisat će ugovor na tri godine.

Posao oko dovođenja Husinca u Real iz Madrida odradili su nogometni zastupnici Andy Bara i Božo Slišković koji inače s brazilskim menadžerom Carlinhom zastupa dinamovca Sammira.

Husinec je dva tjedna bio u kampu Reala iz Madrida te je potpuno zadovoljio. U njemu vide veliku perspektivu i kažu da ima sjajne karakteristike - rekao nam je Božo Slišković

Osim Reala iz Madrida, Husinca su gledali i još neki španjolski klubovi, ali, jasno, Husinec se odlučio za Real. Slišković će kazati da je u poslu dovođenja momka iz Zagreba koji stanuje na Črnomercu pomogao i poznati menadžer Mingella.

Treneri u Realu kažu da ima golem prostor za napredak. Uostalom u B momčadi su bili i Mata i Villa.

Husinec se nakon potpisa ugovora fotografirao s Realovim zvijezdama, a za početak će igrati za B momčad Kraljevskog kluba. Tu će ga pratiti i Jose Mourinho. Tako će Husinec nakon Davora Šukera, Roberta Prosinečkog, Roberta Jarnija i Igora Jovičevića biti peti Hrvat koji je oblačio dres velikog španjolskog kluba.

- Nadam se da ovo nije san. Ne bih se želio probuditi pa da vidim da nisam u Realu - kazao je uzbuđeni Husinec.

Zahvalio se menadžerima Bari i Sliškoviću što su mu omogućili ovakvu senzacionalnu priliku.

- Oduševljen sam. Cristiano Ronaldo mi je poklonio dres, a puno sam razgovarao s Fernandom Hierrom. Upoznao sam i Josea Mourinha.

Hoćete li uspjeti u tako velikom klubu?

- Znam da me Real nije doveo kako bih odmah igrao za prvu momčad. Ali dat ću sve da ostanem u tom velikom klubu - zaključio je mladi Husinec, možemo kazati najveća zvijezda prijelaznog roka u Hrvata.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 03:08