Drago Sopta/CROPIX
BORBA S OZLJEDAMA

'Ni Real nije vrijedan zdravlja, najbolje je da se do kraja zaliječim, izdržat ću još ovo'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. studeni 2011. 17:15

Odigrao je ove sezone tek 1217 minuta, malo, vrlo malo za momka u punoj snazi, talentiranog mladića za čije je usluge Arsenal bio spreman iskeširati milijune. Šime Vrsaljko definitivno ovu godinu jednoga dana neće pamtiti kao jednu od boljih. Ozljede, pa onaj crveni karton u Malmöu, pa povratak, pa ozljede...

- Da, imam peha, što ću. Zadnja loža me izdala protiv Zagreba, ne mogu tu ništa. Idem svakodnevno na terapije, čekam da prođe ta ozljeda, nema druge - govori Vrsaljko, upravo se vrativši s nedjeljne doze terapije. U ponedjeljak bi trebao početi trčkarati, pa ako ne bude boljelo, možda za dva-tri dana i krenuti malo jače. Nije nemoguće da ipak istrči na Bernabeuu protiv Reala 22. studenoga.

- Nisam prekrižio tu mogućnost, međutim, neću srljati. Lijepo je igrati na jednom od najljepših stadiona na svijetu, ali ništa nije vrijedno rizika i zdravlja. Radije se do kraja zaliječim nego da se ta ruptura na mišiću poveća pa da pauza bude još veća. Pretrpjet ću ako ne odigram još i tu utakmicu.

Toliko se radovao igrati za Dinamo u Ligi prvaka, tri utakmice kazne uzele su mu san. Ipak, u Amsterdamu je debitirao u najelitnijem natjecanju, sad opet - ništa. A propustio je i reprezentativni susret u Istanbulu, iako bi možda da je bio tamo čak i zaigrao u prvih 11. Izbornik se mučio sa sastavom, a Vrsaljko može igrati i desno i lijevo.

- Ne razmišljam o tome što sve propuštam, radim, treniram pošteno, znam da će mi Bog to jednog dana vratiti. Ne očajavam, vadio sam se već u životu i iz većih problema, iz gorih situacija, zašto bih se sad brinuo. Sve će biti u redu...

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 04:34