Goran Mehkek/CROPIX
DINAMOV SPASITELJ

'Nisam imao poseban motiv za Zagreb. Meni je svaki susret isti. Medić? Nisam ga vidio...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. travanj 2012. 18:33

Nasmiješena lica izlazilo se iz Dinamove svlačionice nakon velike pobjede Dinama nad Zagrebom u polufinalu Kupa Hrvatske. Kapetan Ivan Badelj bio je jako zadovoljan konačnim ishodom:

- Prošli smo u finale, ne mogu čak reći da je bilo jako teško. Dominirali smo čitavu utakmicu, imali šanse, ostvarili smo cilj, to je najvažnije.

Preokret je svojim pogotkom započeo Jerko Leko. Zabio je ove godine tri pogotka, sva tri u Kranjčevićevoj:

- Zabio sam dva gola Lučkom i sada ovaj. Ispada da je Kranjčevićeva moj teren, ovdje uvijek dobro igram. Imali su rezultatski minus na poluvremenu, preuzeli smo igru, bili svjesni da ćemo pobijediti nastavimo li igrati kao u prvom dijelu. To se i ostvarilo.

Ivan Krstanović ponovno je zabio važan pogodak za Dinamo:

- Sretan sam zbog pogotka, važno je da smo prošli u finale. Nisam imao poseban motiv za igru protiv Zagreba. U svaku utakmicu ulazim s jednakom željom. Medić? Nisam ga vidio, ali vjerojatno bi mi čestitao.

Zagrebaši su pak bili svjesni da su imali veliku priliku, da im je nedostajalo jako malo.

- Što reći? Tako blizu, a tako daleko. Da smo bili malo čvršći u tih 10 minuta, da smo u glavama bili pravi, možda bismo uspjeli - rekao je Mladen Pelaić.

A Hrvoje Štrok je dodao:

- Čestitam Dinamu na ulasku u finale. Bili su bolji iako smo mi kod 1:0 imali bolje šanse. Da smo tada zabili gol, sada bismo mi bili finalisti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 19:20