Split 271010. Stadion HNK Hajduka u Poljudu - pomocno igralistePrva HNL - kadeti 7. kolo utakmica: HNK Hajduk - NK Dinamo.Na fotografiji : Herdi Prenga ( broj 5) slavi nakon postignutog pogotka.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
ROMEO JOZAK OTKRIO

'Nude nam se dva igrača Hajduka. Neću reći tko su, ali oni samo žele u Dinamo'

Na ljeto slijedi 'metla’ u najjačem Dinamovom brandu koji je u izboru Europskog foruma izabran među šest najboljih u Europi. Dolaze neki novi treneri, a neki će morati tražiti novi posao
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. svibanj 2011. 19:20

Otkako je HNL-a, nikad Dinamovi kadeti i juniori nisu tri godine uzastopce osvojili naslov prvaka. Ove godine sa svojim dečkima slave trener juniora Dinko Jeličić te trener kadeta Jozo Bandić. Danas se prvaci sudaraju s Hajdukom, kadeti u 11, juniori u 13 sati, bit će zgodno pogledati kako će proći protiv najžešćeg suparnika.

- Dinamo će i sljedećih 10 godina biti prvak Hrvatske u mlađim dobnim kategorijama - kaže šef škole Romeo Jozak, ali i dodaje:

- Slavimo uspjehe, ali mnogo laganije je biti kadetski i juniorski prvak Hrvatske nego napraviti igrača za seniore Dinama koji će nešto značiti u Europi. To je bit posla. Mi smo se i dosad bavili proizvodnjom igrača, ali od ljeta krećemo u poboljšanje nogometne škole. Na kadrovskom i organizacijskom planu. S dobrim dijelom svojih trenera sam zadovoljan, ali s nekima nisam! - kazao je direktor škole Romeo Jozak.

Tu je, dakle, sve jasno, na ljeto slijedi 'metla’ u najjačem Dinamovom brandu koji je u izboru Europskog klupskog foruma izabran među šest najboljih u Europi. Dolaze neki novi treneri, a neki od sadašnjih će uskoro morati tražiti novi posao. Posebno će škola promjene doživjeti u individualnom radu s najtalentiranijim klincima koji se želi dovesti na najvišu moguću razinu.

- Nama se nude mladi igrači iz cijele Hrvatske, nekoliko njih i iz Hajduka. Trenutačno razgovaramo s dva igrača Hajduka, valjda vam je jasno da ne mogu kazati njihova imena. Oni jednostavno žele doći u Dinamo.

Juniori Dinama pregazili Hajduk, kadeti nemoćni protiv Splićana

Danas su uz Zagrebu odigrane derbi utakmice kadeta i juniora Dinama i Hajduka. Hajdukovi kadeti ugodno su iznenadili, te su 'isprašili' svoje vršnjake iz Zagreba sa laganih 2-0. Međutim, dobar dan Splićana potpuno su pokvarili juniori koji su doživjeli pravi potop. Dinamo je sa 5-0 'demolirao' mlade Splićane i pokazao zašto je prvi na ljestvici...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 11:20