Dominik pokazuje dres

 SN
SuperSportske podcast

Pogledaj kako razmišlja nova generacija ljubitelja HNL-a i kako izgledaju domaći nogometaši na PES-u

Dominik je navijač Rijeke, a njegova kolekcija dresova i gostiju u podcastu je za svaku pohvalu
Piše: PromoObjavljeno: 04. veljača 2022. 12:45

U 21. epizodi SuperSportske podcasta ugostili smo najmlađeg gosta dosad - Dominika. Ovaj tinejdžer je slika nove generacije ljubitelja HNL-a. Ima svoj Instagram profil @rijecani_1987 na kojem prati klub za koji navija, dok na YT kanalu “12. igrač” vodi svoj podcast, komentira utakmice i transfere te igra s HNL klubovima PES. U slobodno vrijeme još kreira likove HNL igrača koji još nisu dostupni u igri koju najčešće igra, a dosad je napravio likove Ivora Pandura, Hrvoja Smolčića & Adama Gnezde Čerina.

S nama je podijelio i to da igra naš SuperSportske HNL fantasy, pa ćemo ti pokazati i kakvu je momčad on sastavio. A ti nemoj zaboraviti ovdje posložiti svoju momčad do početka prvog dvoboja kola koji u Koprivnici igraju Slaven i Šibenik.

image

Dominikov tim

SN

U razgovoru prije podcasta rekao je da se ne slaže s Agnellijem kad ovaj ističe da nove generacije smatraju nogomet dosadnim i predugim. Njemu je kaže nogomet stvarno zanimljiv, a HNL posebno prati i to sve klubove, ne samo Rijeku. U podcastu je s nama podijelio još mnogo zanimljivih razmišljanja, a i s voditeljem je odigrao 2 utakmice na PES.

Prvi dvoboj je odigran na kultnoj Kantridi, a susreli su se Rijeka i Šibenik, dok je u drugom dvoboju na ispunjenom poljudu odigran najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama. Konačni rezultat ovih dvoboja, kao i ostatak podcasta pogledaj ovdje:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 02:30