ANTE CIZMIC Cropix
SUPERFANTASY HNL

U 18 sati starta posljednje HNL kolo, a utrka za najboljeg fantasysta je neizvjesna!

Posloži svoju SuperSportske HNL fantasy momčad do početka posljednjeg kola.
Piše: PromoObjavljeno: 20. svibanj 2022. 12:01

Ostalo nam je još samo 5 utakmica na kraju ove čudesne HNL sezone koja nam je ponudila mnogo preokreta, neizvjesnosti, zabave i dobrog nogometa. Od tih posljednjih 5 susreta, samo 2 mogu utjecati na promjenu redosljeda na tablici, pa ćemo početi s tim.

Prvi od ta dva susreta je drugi susret kola između Lokomotive i Šibenika. Ukoliko Lokosi u Kranjčevićevoj osvoje barem 1 bod osigurat će 5. poziciju na ljestvici. Lokosima će u momčadi nedostajati Nikola Soldo koji nema pravo nastupa zbog akumuliranih opomena, baš kao što će Narančastima nedostajati Rogić na vratima i Bilić u obrani. Ukoliko Lokosi izgube, Toplakove trupe u nedjelju imaju šansu uzeti 5. poziciju na tablici. Za to će im trebati pobjeda protiv trećeplasiranog i rasterećenog Osijeka. Gostima će nedostajati defanzivci Jurčević i Bralić, dok domaćini neće moći računati na usluge Muse.

Od ostalih susreta Istra dočekuje Slaven koji će igrati bez veterana Marine i Krstanovića, dok će domaćinima nedostajati Perković, Caseres i Mahmoud. Rijeka na Rujevici u posljednjoj utakmici prije finala Kupa dočekuje novopečenog drugoligaša - Dragovoljac. Fiumanima će nedostajati Drmić, u utakmici u kojoj će biti iznimno teško predvidjeti rostere obje momčadi. Za kraj ostaje nam Vječni derbi na Maksimiru koji dolazi sa svojim pitanjima. Hoće li Dambrauskas odmarati udarne igle na Maksimiru ili će s najjačom momčadi pokušati pokvariti slavlje novopečenom prvaku? U dosadašnja 3 susreta ove sezone, Hajduk nije primio pogodak protiv Dinama, a osvojio je 7 od 9 mogućih bodova. Ni jedni ni drugi nemaju suspendiranih igrača za ovu utakmicu. Modrima će ovo biti posljednja utakmica sezone, dok Hajduk očekuje finale SuperSport HNKupa samo 5 dana kasnije.

Sad svaki pravi fantasysta ima sve informacije koje su mu potrebne da sastavi brutalnu SuperSportske HNL fantasy momčad, pa je sastavi i ti i uživaj u posljednjih 5 HNL dvoboja ove sezone!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 02:53