Bruno Petković

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
HNL SUPERFANTASY

U 18 sati starta pretposljednje HNL kolo u kojem Dinamo u Šibeniku ima priliku osvojiti naslov prvaka

Posloži svoju SuperSportske HNL fantasy momčad do početka kola.
Piše: PromoObjavljeno: 13. svibanj 2022. 16:36

U ovom kolu sve se svodi na dvije utakmice pa ćemo shodno tome naglasak staviti na njih. Splitski ‘Bili’ u subotu u 19 sati na Poljudu dočekuju Istru, u utakmici u kojoj traže nova tri boda. Pobjedom nad Puljanima osigurat će 2. poziciju na ljestvici kolo prije kraja - što bi bilo prvi put nakon sezone 2011/12., dakle punih 10 godina. Osim toga, produžit će nadu u mogući naslov prvaka za što im treba pomoć Šibenika u nedjelju protiv ‘Modrih’. U večernjem terminu od 19 sati šibenska momčad na Šubićevcu dočekuje aktualne prvake te će borbu za naslov ostaviti neizvjesnom ukoliko uzmu bod ili sva 3 Dinamu. Zagrepčani će istovremeno juriti pobjedu uz koju će Najveći hrvatski derbi u posljednjem kolu na Maksimiru biti stvar prestiža i prilika da svi poklonici modre boje napune stadion i proslave s igračima 23. naslov prvaka Hrvatske.

Ono što je ključno za istaknuti jesu izostanci, kojih za utakmicu na Poljudu neće biti previše. Istri nedostaje Mišković koji mora odraditi suspenziju, dok Hajduku zasad na raspolaganju nije Atanasov, dok su Vuković, Mlakar i Katić upitni. U posljednjem dvoboju ovog pretposljednjeg kola Šibenčanima će nedostajati jedini igrač u rosteru koji može pokriti poziciju desnog beka - Luka Šimunović, dok će gostima nedostajati Josip Mišić.

Od ostalih dvoboja, Dragovoljac bez Karrice dočekuje Goricu kojoj će nedostajati Kalik i Keita. Slavenu (koji će u bitku za bodove bez Božića) u Koprivnicu dolazi Rijeka lišena usluga 1. napadača Drmića, koji je dobio 2 utakmice ‘hlađenja’ nakon udaranja Simića u Jadranskom derbiju. U nedjelju Osijek bez Cheberka dočekuje Lokose (koji su bez Pivarića) u utakmici koja se igra za što bolju poziciju na ljestvici na kraju sezone.

Svaki pravi fantasysta sada ima sve informacije koje su mu potrebne da sastavi brutalnu SuperSportske HNL fantasy momčad pa te pozivamo da ne časiš ni časa, već odmah sastaviš svoju 11-icu i uživaš u neizvjesnom i super kvalitetnom HNL-u!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 02:46