Damir Krajač / Cropix
ANDREJ KRAMARIĆ

'Realno je da odem! Ne idem ni u Hajduk niti u Crvenu Zvezdu, to je sigurno!'

Bio sam jedno vrijeme u depresiji, ali sad je opet bolje. Prihvaćam sve ovo kao novi početak, kao da tek sad izlazim iz juniora, idemo, sve od 'nule’, kaže Andrej
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. rujan 2011. 10:59

Lani je u Hrastovskom Andrej Kramarić zabio u Kupu tri pogotka, godinu dana kasnije bio je solidan i u Radoboju. Zabio je jedan gol, još nekoliko puta opasan, kao da je upravo Kup njegovo natjecanje. Protivnici doduše ispod Dinamove razine, međutim, baš su te utakmice prilika da Kramarić pokaže da je još 'živ’.

- Evo me, dugo se nismo vidjeli - rekao je nasmijan, sretan kao da je zabio u Ligi prvaka.

- Bio sam jedno vrijeme u depresiji, ali sad je opet bolje. Prihvaćam sve ovo kao novi početak, kao da tek sad izlazim iz juniora, idemo, sve od 'nule’ - kaže Kramarić koji, priznaje, nije o svom statusu još pričao niti s Krunom Jurčićem niti bilo s kime iz kluba.

- Ovaj ću tjedan razgovarati s trenerom i ljudima iz kluba, nadam se da ćemo na kraju ipak pronaći pozitivno rješenje.

Što znači pozitivno rješenje, obećanje da na njega ozbiljno računju i da će dobiti više minuta ili dopuštenje da može otići iz Dinama?

- Ha, vidjet ćemo, sve je moguće. Pa i ovo drugo - zagonetan je ostao Kramarić.

Oho, to su uistinu novosti. Kako je moguće da ode sad kad je gotov prijelazni rok?

- Ne bih previše pričao o tome, vidjet ćemo za koji dan. Nešto se kuha, to je sigurno - ne želi Kramarić otkriti kakva mu je budućnost u Dinamu.

Dakle, kad bi sad nekamo htio otići, Kramarić bi mogao jedino kao slobodan igrač. Što znači da bi morao raskinuti ugovor s Dinamom na svoju ili štetu kluba. Kamo bi to mogao? U prošlosti se spominjala Lokomotiva, čak Hajduk, Crvena zvezda...

- Ne, ništa od toga. Ne idem u Hrvatsku, ne idem u Zvezdu, sigurno.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 22:31