ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
SVI SU SRETNI

Rijeka dobila novo veliko pojačanje! ‘Borili su se za mene! Imam osjećaj kao da sam se vratio u obitelj‘

‘Trebat će neko vrijeme se sve posloži i da budem na 100 posto, ali sve je to normalno‘
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. srpanj 2021. 16:26

Rijeka ide jako, Goran Tomić dobio je u utorak još jedno važno pojačanje u napadu. Nakon Kolumbijca Obregona stigao je, odnosno, vratio se, Josip Drmić. Priključio se odmah momčadi u Kranjskoj Gori, Rijeka i njegov Norwich dogovorili su novu posudbu do kraja sezone te sad i Rijeka i švicarski napadač mogo odahnuti i krenuti u nove pobjede.

Drmić je u Rijeci igrao u drugom dijelu prošle sezone, u 18 utakmica postigao je sedam golova, sad će biti na Rujevici čitavu sezonu pa se očekuje da bude i produktivniji.
- Prezadovoljan sam i sretan sam što sam ponovo u Rijeci. Imam osjećaj kao da sam se vratio u obitelj. Svi su bili pozitivni i veseli oko mog dolaska, mislim da su se neki od suigrača malo i iznenadili, jer nisu mislili da će se to realizirati - rekao je Josip Drmić nakon potpisa.

Drmić nijednog trena nije krio da je Rijeka njegov prvi izbor, a razlog je odnos kluba prema njemu čitavo vrijeme.
- Rijeka se borila za mene i želja je bila da ostanem u klubu. Klub je bio uz mene kada mi je bilo najteže i na tome ću svima u Rijeci uvijek biti zahvalan. Potrudili su se maksimalno, pokazali su želju i volju da me vrate i to je nešto što je meni kao igraču i osobi jako puno značilo.

Iako se tek sad priključio pripremama Rijeke, nije se potpuno opustio od kraja sezone.
- Odradio sam tjedan dana priprema u Norwichu tako da sam već u treningu. Pratio sam Rijeku i kako napreduje i možda su suigrači u ovom trenutku malo ispred mene u fazi priprema, ali ja se osjećam dobro, iza mene su jaki treninzi. Ne krećem od nule i vjerujem da ću brzo uhvatiti priključak - rekao je Josip koji je za reprezentaciju Švicarske postigao deset pogodaka u 35 nastupa.

I on sam vjeruje da će u novoj sezoni biti još bolji nego u prošloj.
- Trebat će neko vrijeme se sve posloži i da budem na 100 posto, ali sve je to normalno. Prvi put kad sam došao u Rijeku stigao sam za vrijeme trajanja prvenstva i zato mi je drago da sam sad ovdje već u ovoj fazi, da se mogu maksimalno pripremiti i uigrati sa suigračima. Naravno, nadam se što većem broju golova, te što većem broju pobjeda Rijeke - rekao je Drmić i priznao da se zaželio nogometa.

- Odmorio sam se, malo sam se posvetio nekim drugim stvarima u pauzi, prije svega gčazbi. Odmorio sam glavu što mi je bilo jako važno i sad sam spreman za nove izazove u Rijeci - zaključio je Josip Drmić.
Sad Tomić već ima kvalitetnu, konkurentnu momčad, pogotovo u tom napadačkom dijelu. Karrica, Ampem, Abass, Obregon, sad i Drmić. Pretpostavljamo da će Drmiću Tomić dati minutažu u preostale dvije utakmice, u četvrtak protiv Triglava te u petak u 'generalci' protiv mađarskog MTK-a, a do 22. srpnja i prve europske utakmice, vjerojatno će već biti i u natjecateljskoj formi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 11:42