Marin Ljubičić slavi debitantski pogodak u seniorima Hajduka
 SCREENSHOT Screenshot
DEBI IZ SNOVA

Rođeni Splićanin i najslabije plaćeni igrač Hajduka postao junak Poljuda! ‘Ovo sanjam cijeli život!‘

Marin Ljubičić nema nikakve veze s njegovim imenjakom i preuzimenjakom koji je nekoć igrao u Hajduku
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. ožujak 2021. 20:01

Marin Ljubičić upisao je debi iz snova, prvi nastup u HNL-u i odmah je postigao pobjednički pogodak za Hajduk. Dobio je veliku nagradu za sve godine provedene u Hajduku, njegovom matičnom klubu. Tko je Marin Ljubičić?

Osim što ima isto ime i prezime kao i nekadašnji prvotimac Bijelih, danas 32-godišnji zadnji vezni koji igra u Slovačkoj, nema druge poveznice. Marin Ljubičić, aktualni igrač Bijelih, rodom je iz Runovića, a cijeli život je u Splitu. Živi u kvartu Mejaši, završio je računarstvo na eleketrotehnici, 28. veljače navršio je 19 godina i prvi nastup u seniorskom Hajduk zabilježio je početkom mjeseca u Kupu protiv Zagreba.

Inače je ove sezone igrao za juniore Hajduka za koje je u juniorskoj HNL postigao 22 zgoditka čime je uvjerljivo prvi strijelac tog natjecanja. Ljubičić je junak Hajduka, ali i jedini koji je u subotu među Bijelima istrčao sa stipendijskim ugovorom. Međutim, otvoren je razgovor sa njegovim zastupnicima iz agencije Stars And Friends, uskoro bi i Ljubičić trebao stopama Biuka prema profesionalnom ugovoru.

- Hvala treneru i stručnom stožeru, prvi sat vremena nije bilo lako. Nismo stvarali puno šansi, Šibenik nam nije dopustio prigode. Nakon sat vremena trener mi je ponudio priliku, presretan sam. Nevjerojatan osjećaj, sanjao sam cijeli život. Debitirati za hajduk u prvenstvu. Šteta da nije bilo navijača, za slavlje. Drago mi je da sam pomogao Hajduku za tri boda, imamo zaista dobar niz u prvenstvu. Nakon stanke ćemo se regenerirati i idemo dalje na sljedeću utakmicu. Vuškovića dobro poznajem, nekoliko golova sam ove sezone postigao na taj način kao što sam zabio Šibeniku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:46