Saša Bjelanović
 Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
APSURDI U SPLITU

SITUACIJA NA POLJUDU KOJA BI USKORO MOGLA OSTAVITI TEŠKE POSLJEDICE Hajduk ne vjeruje jednom od ključnih ljudi, a od njega traži da pronađe pojačanja

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 10. svibanj 2018. 13:05

Zanimljivo je kako su članovi NO-a paralelno s Kopićevim produženjem ugovora Saši Bjelanoviću - glavnom skautu koji je već objavio da napušta klub - ponudili ugovor do kraja kolovoza, premda kruži i verzija s ugovorom koji bi vrijedio do konca lipnja. Bjelovanović je, naime, zamišljen kao privremeni sportski direktor koji će zajedno s Kopićem pripremiti ljetni prijelazni rok.

Što u ovakvoj situaciji uopće nije loša ideja, ali kako netko očekuje da će Bjelanović prihvatiti ponudu u kojoj mu se jasno stavlja do znanja da je samo privremeno rješenje, odnosno da članovi NO-a očito nemaju dobro mišljenje o njegovim kvalitetama. Ili barem ne misli da su ravne Kopićevim.

Split, 051117
Stadion u Poljudu
Druga HNL 2017/2018, 15. kolo utakmica HNK Hajduk II - NK Sibenik
Na fotografiji: trener HNK Hajduk II Sinisa Orescanin i predstavnik HNK Hajduka Sasa Bjelanovic.
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
Saša Bjelanović

Sve ovo što se po pitanju sportskog direktora događa na Poljudu ostavit će i velike posljedice na izgled momčadi u novoj sezoni. Ozbiljni klubovi već su dogovorili pojačanja koja trebaju doći u klub te su odavno napravili popis igrača koje više ne bi htjeli u svojoj svlačionici. Kako Hajduk sada nema ništa od toga, uslijedit će brojne improvizacije, a one posljedično donose još jednu sezonu bez naslova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 17:22