SUPER7
Nova analiza i najava

Šušnić: ‘Sopić je na poluvremenu promijenio taktičku postavku i stabilizirao momčad, a preokret je donijela agresivnost‘

Franičević: ‘Juniori Hajduka imaju obilje kvalitete. Vjerujem da će Budimir i momci odigrati dobru utakmicu
Piše: PROMOObjavljeno: 14. ožujak 2023. 19:00

Već standardni utorak donosi nam novu epizodu Super7 podcasta u kojem smo obradili 25. kolo SuperSport HNL-a i odradili taktičku analizu ‘Utakmice sezone’ u kojoj je gorica s 5-4 pobijedila Istru. Osim taktičke analize iz Gorice, naš Aldo Franičević najavio nam je najveći svjetski derbi - El Clasico koji je i bonus utakmica našeg novog Super7 kola.

Više o svemu pogledaj ovdje:

Govoreći o ‘Utakmici sezone’ trener Šušnić naglasio je bitnu ulogu Sopića u prepoznavanju deficita u veznom redu koji je stvarao ogromne probleme njegovoj momčadi u prvom poluvremenu. Istaknuo je: “Gorica je u 2. poluvremenu promijenila formaciju u 4-2-3-1 što je stabiliziralo momčad. Mitrović je ušao na poziciju desetke čime je zatvoren Duvnjak preko kojeg je Istra organizirala svoje napade.”

image
SUPER7

Ipak, svima je nevjerojatno kako je Gorica stigla deficit i na kraju došla do pobjede koju je donio Mitrović u 90+5. minuti. Jednu od ključnih točaka utakmice istakao je Franičević: “Valja i napomenuti pogrešku Majkića koja je rezultirala jedanaestercem na Fućku i koja je vratila u život Goricu.”

Naš Aldo se također dotakao velike utakmice za Hajduk koju juniori igraju u srijedu. U četvrtfinalu Youth League (juniorske Lige prvaka) natjecanja Bili igraju protiv Borussije Dortmund gdje će ih podržati preko 3.000 hrvatskih navijača. Franičević je istakao: “Ja vjerujem da neće pasti bez ispaljenog metka.” Više o ovoj temi pogledaj ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 22:14