MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
SuperSportske HNL fantasy

Tko su bili najbolji igrači prošlog fantasy kola i koji su ziceri ovo kolo?

Petak je i svi dobro znamo da se treba posložiti HNL fantasy momčad
Piše: PromoObjavljeno: 17. rujan 2021. 11:36

No, prije nego krene u slaganje momčadi ovog kola, naš “fantasysta” obavezno mora ponovno baciti oko na igrače koji su donijeli najviše bodova u prošlom, 8. kolu HNL fantasyja.

image
Igrač kola
SN

Brzim preletom na pojedinačne učinke igrača utvrđuje se konstanta Hrvoja Babeca, a posebno Filipa Krovinovića koji je dio momčadi kola već peto kolo za redom. Uz to, lako je utvrditi i činjenicu kako su Livaja i Drmić, kao vjerojatno najbolji napadački dvojac lige, ponovno opravdali povjerenje mnoštva “fantasysta” diljem Hrvatske i dijaspore. Za istaknuti je da je Drmić osvojio 13 fantasy bodova i 3 boda za svoju Rijeku, dok je s druge strane Marko Livaja najbolji igrač 8. fantasy kola s 15 bodova za svoj prvi hat-trick u bijelom dresu.

image
Najbolji napadači 8. kola
SN

S druge strane terena, Dinamo je u susretu protiv Šibenika jedini sačuvao ‘clean-sheet’. Posljedica toga je da je kompletna obrambena linija uz vratara završila u našoj momčadi kola. Vezni red činili su, uz prije spomenute fantasy senatore Babeca i Krovinovića, još strijelac Ivanušec i asistent Kalik, koji je usprkos lošijoj partiji protiv Dragovoljca upao u momčad kola.

image
Vratar kola
SN

image
Obrana 8. kola
SN

Nakon što je utvrdio najbolje igrače prošlog kola, “fantasysta” se baca na analizu 4 dvoboja sljedećeg kola. Prvo što mu upada u oči je match-up Dragovoljca i Rijeke gdje su ‘Fiumani’ veliki favoriti. Zatim slijede 3 izrazito neizvjesna dvoboja Slavena i Istre, Šibenika i Lokomotive te Osijeka i Gorice. Dojam je da bi najatraktivniji susret kola mogao biti onaj na Šubićevcu gdje bi obje obrane mogle kapitulirati. Za preostala dva dvoboja “fantasysta” očekuje tvrde utakmice u kojima bi mogao odlučiti jedan pogodak pa ozbiljno razmatra i opciju uvrštavanja Krstanovića u svoju momčad, tako da se i na fantasyju možebitno obilježi dugo očekivani 111. pogodak legendarnog HNL strijelca.

Bez obzira na to koju ćeš taktiku odabrati i razmišljaš li kao naš fantasysta, sigurno je da ćeš složiti svoju SuperSportske fantasy momčad jer znaš da je ikonski je pratiti i voljeti HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:08