GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
SREĆA NA POLJUDU

Tramezzani se oglasio nakon Hajdukovog uspjeha sezone, komentirao je i isključenje: ‘Ispričao se, ali...‘

‘Sada napokon imamo tjedan u kojem ćemo samo trenirati. Napokon! - rekao je trener Hajduka.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. ožujak 2021. 20:15

Treća pobjeda Hajduka u nizu po prvi put u sezoni sasvim je sigurno donijela razloge za novu porciju zadovoljstva njegovom treneru Paolu Tramezzaniju. Dobra igra, s tek jednim iščašenjem u vidu crvenog kartona za Fossatija može Splićanima značiti još više, kada znaju da su konačno na prvenstvenoj ljestvici prestigli Rijeku kojoj su dugo gledali u leđa.

- Zadovoljan sam radi momčadi, zadovoljan sam zbog mojih igrača koji su u tjedan dana poslije COVID-a odradili tri kvalitetne utakmice. Uzeli smo tri pobjede, nismo primili zgoditak i zašto onda ne bih bio zadovoljan. Osjećam njihov motiv, njihovo žrtvovanje i sve rade sa osmjehom.

Ovako je Tramezzani vidio isključenje svog sunarodnjaka:

- Fossati se ispričao, ali nema potrebe. Odigrao je utakmicu kao i svaki trening, s maksimalnim angažmanom. Momčad se podigla od njegovog dolaska, a što se tiče isključenja, ne komentiram odluke sudaca.

Slijede vrlo važni dvoboji s Goricom.

- Imamo sada tjedan dana treninga, bez utakmice. Napokon. Prvo razmišljamo o prvenstvu, pa onda o Kupu. Gorica je odlična momčad, dobro posložena, ali i mi ćemo biti bolji za tjedan dana.

Javio se nakon dvoboja s Varaždinom i David Čolina, strijelac vrlo lijepog prvog zgoditka na utakmici.

- Dosta nam je pomoglo što smo postigli oba pogotka već u prvom poluvremenu. Do kraja utakmice nisu nam stvorili nijednu opasnu šansu, defazivno smo odlično odradili i vidi se napredak u tom segmentu. Jako mi je drago radi mog gola, na najljepši mogući način sam se vratio pogotkom. Trener nam daje veliku slobodu i to nam odgovra, što se vidi i po rezultatu. Dvije utakmice sa Goricom nam dolaze, možda i dvije najbitnije utakmice ove sezone. Bit će obje teške, ali mi ćemo pokušati pobijeditii u kupu i u prvenstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 07:49