Josip Drmić
 HNK RIJEKA Hnk Rijeka
OBEĆAVAJUĆI POSAO

Transfer godine na Rujevici, Rijeka dovela reprezentativca! ‘Bilo je to iznenađenje kad su me nazvali‘

‘Kad je stigao poziv Rijeke, malo sam razmislio i odmah sam imao dobar osjećaj‘, kaže Josip Drmić.
Piše: HinaObjavljeno: 05. veljača 2021. 13:04

Švicarski nogometni reprezentativac Josip Drmić (28) napustio je redove Norwich Cityja i do konca ove sezone provest će na posudbi u Rijeci.

"Kad je stigao poziv Rijeke, malo sam razmislio i odmah sam imao dobar osjećaj. Sve što sam saznao o Rijeci je pozitivno, od odlične infrastrukture, odlične ekipe i vjerujem da ću se dobro uklopiti," kazao je 28-godišnji Švicarac hrvatskog podrijetla.

Radi se o jednom najzvučnijih imena koje je ikad stiglo u grad na Rječini. Josip je po vokaciji napadač iako se odlično snalazi i na krilnim pozicijama.

image
JOHANNES EISELE Afp

"Bilo mi je iznenađenje kada sam u kaosu zimskog prijelaznog roka dobio poziv iz Rijeke," priznao je Drmić koji je Norwichu od 2019. godine.

Prije toga igrao je za Zurich, Nurnberg, Bayer Leverkusen, Borussiu Monchengladbach i HSV.

"Dosta dobro poznajem Prvu HNL. U Hrvatskoj mi živi dio obitelji i uvijek smo pratili našu ligu. Imam i dosta prijatelja po klubovima u Hrvatskoj," dodao je za klupsku stranicu.

Drmić je za reprezentaciju Švicarske upisao 35 nastupa i postigao 10 golova, a nastupio je na dva svjetska prvenstva (2014, 2018), kao i na Olimpijskim igrama 2012.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 03:43