Silvijo Čabraja
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
PROPUŠTENA VELIKA ŠANSA

Trener Lokosa vidno razočaran: ‘Nismo zabili ‘mrtvaca‘ u 90. minuti‘; Krznar: ‘Možemo napraviti podvig!‘

Čabraja ima nekoliko razloga za nezadovoljstvo, Lokomotiva je pokazala da može parirati
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2021. 00:00

U susretu 6. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao Lokomotivu s 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mislav Oršić u 77. minuti.

Trener Lokosa Silvijo Čabraja može žaliti što nisu došli barem do boda:

"U prvome poluvremenu imali smo barem tri-četiri izgledne situacije za pogodak, ali nismo poentirali. U prvih 15 minuta drugoga dijela Dinamo nas je opasno pritisnuo, ali kasnije smo se uspjeli osloboditi. Nažalost, nismo uspjeli zabiti mrtvu šansu u 90. minuti za poravnanje rezultata", razočaran je bio Čabraja.

Damir Krznar i svi na Dinamovoj klupi su skočili na noge kad je Oršić zabio, osjetilo se olakšanje na Maksimiru...

"Ovo je izuzetno važna pobjeda, izborena jako, jako, jako teško. Prvo poluvrijeme je bilo jako slabo i to moramo i možemo priznati. Nismo uspjeli u stvaranju napada napraviti neke stvari koje bi nam omogućile da ulazimo u komotne završnice. Mislim da smo imali svega jedan ili dva udarca. S druge strane, veseli izvedba u drugom poluvremenu gdje smo morali promijeniti sustav da bismo lakše ulazili iz prve u drugu zonu. To nam je pošlo za nogom, dobili smo dosta prostora za Ivanušeca i Majera u međuprostorima i to je rezultiralo s nekoliko vrlo lijepih šansi, udaraca i ulazaka. I na kraju Oršin gol koji nas je ponovno vratio u stabilnost i u mentalnom dijelu na put pobjednika. Nadam se da ćemo na njemu i ostati", rekao je Dinamov trener i najavio srijedu i utakmicu sa Šerifom.

"U srijedu je jako bitna utakm ica, vjerujemo da u njoj možemo napraviti podvig. Nadamo se, s prepunim tribinama i ovim putem pozivam gledatelje da budu uz ovu momčad. Ona to zavrjeđuje. Da joj pruže potporu u teškim trenucima. Sigurno će ih tijekom utakmice biti, ali svi vjerujemo i nadamo se da ćemo na kraju slaviti".

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
27. travanj 2024 22:05