Mario Rosas
 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
PRVE REAKCIJE

Treneri nakon drame na Šubićevcu: ‘Suđenje? Bilo je dosta spornih situacija, ali ne bih o tome‘

‘Šibenik je bio bolji, imao više prilika i možda bi neriješeno bilo najrealnije‘
Piše: Davor Trutin, SNObjavljeno: 01. listopad 2021. 21:32

Gorica je u petak s 1:2 u gostima svladala Šibenik i sa Šubićevaca odnijela tri boda, a nedugo nakon utakmice ovaj su prvoligaški susret prokomentirali treneri obje momčadi.

Krunoslav Rendulić vratio se na svoj sretni teren, ovaj petak još je bio sretniji nakon pobjede, i vrlo realan i objektivan.

- Kao prvo čestitam mojim igračima na pobjedi. Za razliku od nekih prethodnih susreta u kojima smo zaslužili puno više, večeras smo bili lošiji, ali nas je nagradilo. Šibenik je bio bolji, imao više prilika i možda bi neriješeno bilo najrealnije. Ali, nogomet se igra za golove, mi smo zabili više i pobijedili.



Trener Šibenika Mario Rosas, i drugu utakmicu na Šubićevcu zaključio je porazom. Njegova momčad zaslužila je više, ali trebalo je nešto i zabiti.

- Bili smo bolji, stvarali brojne šanse, ali nismo uspjeli zabiti više od jednog gola. Uspjeli smo se nametnuti, biti bolji suparnik, ali jednostavno nismo bili konkretni i mirni u završnicama. Nadam se da će nam se u nekim idućim susretima to vratiti. Suđenje? Opet se ponovila slična situacija kao u prošlom susretu, bilo je dosta spornih situacija, ali ne bih o suđenju. Hvala.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 13:12