DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
NOVI POTEZ MODRIH

U Dinamo stigao ‘krivi‘ Ojeda! Nosi slavno ime - Zinedine, a s njime je u paketu došlo još pet igrača

Pravo Ojeda navodno i dalje štrajka, ne pojavljuje se na treninzima, ne javlja se na telefon...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. siječanj 2022. 21:07

Ojeda je stigao u Dinamo! Na probi je u B momčadi Damira Krznara u Poreču!

Sve je istina, samo što se ne radi o Martinu Ojedi iz Godoy Cruza. Ovaj igrač, napadač, Španjolac, zove se Pablo Zinedine Caballero Ojeda! Stigao je na probu iz B momčadi Herculesa skupa s još pet igrača iz Saudijske Arabije. Hoće li ostati ne zna se, mora se momak pokazati. Eto, priča je zgodna crtica, Modri su se ipak dokopali Ojede. Nije onaj kojeg su htjeli kao pojačanje, ali tko zna, možda “krivi” Ojeda ostane i bude iznenađenje. Jer osim što ima prezime Argentinca, jedno od imena mu je i Zinedine. Možda se pretvori u “novog Zidanea”.

image

Martin Ojeda

ALE CABRAL Agif Via Afp

Kad se radi o “pravom” Ojedi iz Argentine i dalje stižu vijesti da čovjek i dalje inzistira na dolasku u Dinamu. Navodno štrajka, ne pojavljuje se na treninzima, ne javlja se klupskim čelnicima na telefon. Može li se zbog velikog pritiska igrača u posljednji trenutak ipak dogoditi preokret? Teško, ali dok je situacija takva, sve je moguće.

Isključivo noćni treninzi u Rovinju

Ove rovinjske pripreme Modrih su specifične. Dakle, nikada, a prošli smo zaista mnogo priprema s Dinamom nije se dogodilo da nema treninga po “danjem svjetlu” na terenu!

Modri na terenu svakoga dana treniraju isključivo u 18 sati! Jutarnji treninzi ne postoje na igralištima Valbrune. Jedino što se događa po danu su utakmice, jer se sve pripremne igraju u 14.30 sati. Naravno, Modri treniraju prije podne, ali u hotelu, u gymu, radi se u tom razdoblju na snazi i prevenciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 03:29