Gavranović
 Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
VRUĆ DOČEK NA RUJEVICI

VIDEO: NAPADAČ OBJASNIO ZAŠTO JE NA ONAKAV NAČIN PROSLAVIO POGODAK SVOJEM BIVŠEM KLUBU 'Svatko ima svoj stil! Pa, nisam igrao tamo 20 godina…'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 07. ožujak 2018. 21:46

Zabio je prekrasan pogodak kao i mnoge ranije na Rujevici, a iz svlačionice je izašao s glavom u pod. Mogla je to biti velika utakmica Marija Gavranovića, na kraju je završilo zasluženim slavljem domaćina. To je, uostalom, konstatirao i napadač Modrih.

- Došli smo napraviti svoju utakmicu, nametnuti svoj ritam, ali stvari su se brzo promijenile nakon našeg pogotka. Pogreška, pa isključenje, onda još dva naša poklona... Što reći? Sa svime što smo pogriješili nismo zaslužili više od ovoga - kaže Mario Gavranović koji je, očekivano, imao vruć povratak na Rujevicu.

Nije ga iznenadio…

- Očekivao sam da će biti ovako, ali kada je utakmica počela bio sam koncentriran na svoju igru. Proslava pogotka? Svaki ima svoj stil. Nisam igrao u Rijeci 20 godina… Zabiti pogodak je najljepša stvar u nogometu, to je moj život i ne vidim zašto ne bih slavio pogodak u jednom velikom derbiju kakav je ovaj protiv Rijeke - istaknuo je donedavni napadač Bijelih.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 09:32