Screenshot (YouTube, Hajduk)
ZANIMLJIV DIZAJN

VIDEO: Pogledajte kako izgleda novi gostujući dres Hajduka za nadolazeću sezonu i kako su ga predstavili

Riječ je o dresu koji spaja Hajdukovu tradicionalnu crveno-plavu boju s novim, modernim dizajnom
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2021. 11:20

HNK Hajduk i njegov tehnički sponzor Macron, talijanski lider tržišta sportske opreme, predstavili su novi gostujući dres za nadolazeću sezonu 2021-2022. Riječ je o dresu koji spaja Hajdukovu tradicionalnu crveno-plavu boju s novim modernim, inovativnim dizajnom, piše službena stranica splitskoga kluba.

Novi gostujući dres krase crvene i plave okomite linije, modernog dizajna apliciranog „marker efektom“ na prednju i stražnju stranu dresa. Bijeli silikonski logotip Macron Hero zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku.

Na unutrašnjoj strani okruglog ovratnika nalazi se bijela etiketa s crveno-plavom oznakom, Klupskim grbom i natpisom „HAJDUK ŽIVI VJEČNO“. Navedeni slogan ponavlja se i na vanjskoj stražnjoj strani ovratnika u obliku reljefno utisnutog akronima „HŽV“. Dres je izrađena u softlocku, slim fit kroja s micromesh umetcima koji jamče savršenu prozračnost odjeće.

Kako bi kompletirali novu gostujuću garnituru, Macron je dizajnirao plave kratke hlačice s vezicama te plave štucne. Sredinom štucni izvezen je bijeli logotip Macrona s prednje te natpis „hajduk“ sa stražnje strane štucni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 03:20