CROPIX
SVAĐA U TUNELU

VIDEO: VELIKI POTEZ OSJEČKOG TRENERA, RAZOČARANI KEK SE ISPRIČAO ZBOG UVREDA, PA IPAK PORUČIO: 'Ma volio bih kada bi i moj neki igrač tako znao pasti'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 17. veljača 2018. 20:48

I treći put ove sezone Osijek je svladao Rijeku i tako vratio treću poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Kupljen je time i određeni mir koji se, možda i nepotrebno, uvukao oko Gradskog vrta nakon početnog neuspjeha protiv Dinama.

Trener domaće momčadi Zoran Zekić napokon može odahnuti, i biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi, osim rezultatom.

"Ovu pobjedu posvećujem prerano preminulom novinaru iz Rijeke Koradu Vujnoviću. Dok sam bio u Rijeci sprijateljili smo se, često sam bio gost u njegovim emisijama, znalac je bio, pozitivac, volio je svoj klub. Što se ove utakmice tiče žalim zbog toliko propuštenih prigoda koliko smo ih propustili. Moji su se igrači ovaj puta uvjerili kako jedino i na koji način mogu igrati. Na žalost pred kraj utakmice opet su, ispričavam se na izrazu, radili neke gluposti i ušli u probleme koji nam nisu trebali. Sretan sam zbog osvojenih bodova, ali i još odlučniji da nastavim raditi kao i do sada i uvjeravati svoje igrače kako jedino mogu igrati i osvajati bodove, a ne slušati publiku, navijače, bilo koga. Takve pojave kakve su nam se dogodile pred kraj utakmice, neću nikog imenovati sami će se prepoznati, neću trpiti", poručio je Zekić.

Matjaž Kek bio je razočaran. Rijeka je, naime, već u 6. minuti ostala s igračem manje. Župarić je nepropisno zaustavio prebrzog Grezdu, a pomalo graničnu situaciju Strukan je, na užas gostiju, ocijenio crvenim kartonom za njihovog stopera. Slovenski trener očito se ne slaže s takvom odlukom.

"Igralo se na jako teškom terenu. Osijeku čestitam na pobjedi. Mi smo skoro devedeset minuta imali igrača manje što je dodatno iscrpljivalo moju momčad. U poluvremenu se zakuhalo u tunelu pred svlačionicama. Ispričavam se gospodinu Smoji (djelatnik Osijeka) ako sam ga uvrijedio, ali nogomet je to, emocije su najčešće vruće. Vidjeti ću što će pokazati analize, ali jedno je jasno, Župarić se morao bolje postaviti, a Grezda je znalački pao. Ma volio bih kada bi i moj neki igrač tako znao pasti. Nema mi druge, znam kakva je situacija kod nas i spreman sam raditi, radujem se idućem treningu i okrećem se novoj utakmici", poručio je trener Rijeke.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 19:45