Foto: Emica Elvedji / CROPIX / CROPIX
REAKCIJE POSLIJE OGLEDA

ZNAKOVITA IZJAVA TRENERA CIBALIJE POSLIJE UTAKMICE 'Zaleđe prije 0:2? Moram primijetiti da se sudačke pogreške stalno događaju jednom te istom klubu'

Piše: damir begovićObjavljeno: 31. srpanj 2017. 00:02

Treneri Hajduka i Cibalije dali su izjave poslije ogleda kojeg su Splićani dobili s 2:1.

Joan Carrillo:

- Ova me utakmica neopisivo podsjetila na onu od prije sedam mjeseci, kada sam u Vinkovcima debitirao na Hajdukovoj klupi i kada smo također pobijedili 2:1. Ponovno smo naišli na čvrstog domaćina koji nam je napravio određene probleme, pogotovo u prvom poluvremenu, u kojem moji igrači očito nisu dobro razumjeli kakve sam zahtjeve u igri pred njih stavio. Na odmoru su uslijedila dodatna pojašnjenja, a u drugom poluvremenu i naša mnogo bolja igra. Kod rezultata 2:0 imali smo neke obećavajuće situacije iz kojih smo mogli i do trećeg pogotka, odnosno do završnice bez stresa koji nam se dogodio nakon Vitaićeva pogotka. Čestitam mu na pogotku, bio je vrlo lijep. Na kraju smo ipak, uz male komplikacije, uspjeli dobiti utakmicu, a to je za mene u ovom trenutku i ovim okolnostima najvažnije. Mnogo važnije od dojma.

Mladen Bartolović:

- Odigrali smo, barem sam ja to tako vidio, vrlo dobru utakmicu. Posebno smo dobro izgledali u prvih 45 minuta, kada smo imali i neke šanse koje, nažalost, nismo znali realizirati. Morali smo bolje reagirati, ali nismo, pa smo kažnjeni. Smatram da bi neodlučeni ishod bio mnogo pravedniji, nismo bili daleko od remija, stoga imamo za čim žaliti. Zaleđe prije 0:2? Ne želim ulaziti u detaljne analize i komentare, ali moram primijetiti da se sudačke pogreške stalno događaju jednom te istom klubu, očito se više ne radi o slučajnosti. Ali nemojte me uvlačiti u tu priču, nerado komentiram sudačke procjene.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 07:47