RONALD GORSIC/CROPIX
REAKCIJE TRENERA

Zoran Mamić: ‘Razočaran sam, sva tri gola smo im poklonili! Stalno nam se događaju kardinalne greške‘

Zoranu Mamiću bod protiv Slavena nije baš najbolje sjeo, vidi i sam da mu momčad previše griješi.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. rujan 2020. 21:54

Nakon utakmice Dinama i Slaven Belupa izjave su dali treneri Zoran Mamić i Tomislav Stipić. Naravno, gostujući strateg zadovoljniji je osvojenim bodom na Maksimiru.

Zoran Mamić:

- Za publiku lijepa utakmica, šest golova, dosta šansi, ali za mene kao trenera nije toliko lijepa. Razočaran sam obrambenom igrom svoje momčadi, sva tri gola smo im poklonili. Ofenzivno smo zabili tri gola, dobro kombinirali, ali, nažalost, događaju nam se kardinalne greške u zadnje dvije utakmice i dopustili smo protivniku da uzme bod. Ne možemo reći da nije zasluženo. Ostaje nam sad da se u idućem tjednu pripremimo, igrat ćemo Kup umjesto prvenstva i da iz ovih grešaka izvučemo pouke.

Tomislav Stipić:

- Zadovoljan sam, ovakva igra i rezultat, vratiti se više puta u ovakvoj utakmici, znači da smo momčad i da smo spremni, to je taj socijalno-tehničko-taktički element. Rekao sam igračima da budu zaljubljeni u ovaj izazov, da pomažu jedni drugima. U nekim smo trenucima čak bili i konkretniji. Imamo bod u Osijeku, na Poljudu, u Maksimiru, to je dokaz da smo čvrsti da ne damo tek tako da nas se pobijedi. Želimo tako i nastaviti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 04:48