Ian Walton/Getty Images / Getty Images
RASPISALI SE NA ČIZMI

JEDNA OD NAJVEĆIH MLADIH ZVIJEZDA U REDOVIMA EUROPSKOG VELIKANA? Talijani tvrde: Vatreni kao dio velikog transfera seli u Španjolsku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2018. 14:55

Ako je za vjerovati napisima talijanskog lista Tuttosport, Juventus je pokazao ozbiljan interes za dovođenje Joaa Cancela iz redova Valencije, a kao dio transfera spreman je ponuditi i hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Pjacu.

Portugalski nogometaš pružio je sjajne partije u dresu Intera prošle sezone, ali obzirom kako mu je istekla posudba mora se vratiti u svoj matični klub. Ipak, mediji na Čizmi ističu kako je 'stara dama' jako zainteresirana za njegove usluge, ali za to bi morali izdvojiti oko 40 milijuna eura kolika je tržišna vrijednost ovog braniča.

Iako su izborili Ligu prvaka u Valenciji će vrlo vjerojatno morati prodati pokojeg igrača kako bi zadovoljili financijski fair-play. Kao jedno od imena spominje su upravo Cancelo koji je protekle sezone upisao 26 nastupa u dresu Intera.

Tuttosport tvrdi kako su u Torinu spremni ponuditi Marka Pjacu i nekoliko milijuna eura kako bi doveli željenog igrača. Podsjećamo, Pjaca je nakon ozljede otišao na posudbu u Schalke, ali tamo se nije pretjerano naigrao i za vjerovati je kako bi uskoro mogao pronaći novu sredinu, a Valencija uopće ne zvuči loše, naravno, ako bi eventualnim dolaskom dobio i zadovoljavajuću minutažu. Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti.

Linker
07. svibanj 2024 10:59