ISABELLA BONOTTO Afp
KONFERENCIJSKA LIGA

Kakav potez Mourinhovog kluba: Svim navijačima koji su gledali poniženje - besplatne ulaznice za finale!

Roma će se 25. svibnja u Tirani u finalu UEFA Konferencijske lige sastati s Feyenoordom
Piše: HinaObjavljeno: 06. svibanj 2022. 14:26

Talijanski prvoligaš Roma nudi besplatne ulaznice za finale UEFA Konferencijske lige Europa lige za 166 navijača koji su bili prisutni na ponižavajućem porazu 1-6 od norveškog Bodoa/Glimta u grupnoj fazi, objavio je u petak klub iz Serie A.

"Klub je odlučio zahvaliti 166 vlasnika sezonskih ulaznica koji su bili prisutni na gostujućoj utakmici 21. listopada u Bodu tako što im je besplatno dodijelio ulaznicu za finale", navodi Roma u priopćenju.

U trećem kolu grupne faze Roma je postala prva momčad kojoj je upravljao Jose Mourinho koja je primila šest golova na utakmici.

Roma će se 25. svibnja u Tirani u finalu UEFA Konferencijske lige sastati s Feyenoordom nakon što je u četvrtak u uzvratnoj utakmici polufinala svladala Leicester City rezultatom 1-0, za ukupnu pobjedu od 2-1.

Popis navijača koji su zaslužili ove ulaznice napravit će se na temelju podataka o prodaji koju će poslati norveški klub.



Uhićeno sedam navijača Leicestera

Sedam navijača Leicestera je uhićeno jer su u četvrtak napali redare na stadionu Olimpico u Rimu tijekom uzvratne utakmice polufinala Konferencijske lige u kojoj je Roma pobjedom 1-0 izborila finale.

Uhićeni navijači pokušali su doći do fanova Rome koji su ih gađali raznim predmetima i pritom su napali redare koji su ih pokušali spriječiti.

U sukobu je ozlijeđeno šest redara i pet policajaca. Uhićeni navijači Leicestera su u dobi između 23 i 46 godina.

Linker
26. travanj 2024 08:41