Rodri Sanchez i Arber Hoxha 

 JOAQUIN CORCHERO/AFP7/SHUTTERSTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Joaquin Corchero/afp7/shuttersto/Shutterstock Editorial/Profimedia
TEŠKE RIJEČI

Marca puna kritika na igru Betisa, nisu impresionirani ni Dinamom: ‘Bezdušni, ravni i bezidejni‘

Također navode da je momčad Manuela Pellegrinija bila "potpuno isključena iz igre"
Piše: SNObjavljeno: 16. veljača 2024. 07:17

"Betis bez ideja komplicira svoju budućnost u Europi", glasi naslov na Marcinom izvještaju nakon utakmice playoffa Konferencijske lige u kojoj je Dinamo slavio protiv Real Betisa s 1:0.

Bila je to prva, povijesna pobjeda za Dinamo u Španjolskoj protiv Betisa za kojeg Marca piše da je bio "bezdušan, ravan i bezidejan". Španjolci ističu kako utakmica nije bila izrazito atraktivna, kao i da Dinamo, jednako kao i Betis, "nije pokazao neku nogometnu razinu".

Također navode da je momčad Manuela Pellegrinija bila "potpuno isključena iz igre", ali isto tako da i "hrvatski tim ili nije mogao, ili nije htio, ili nije do kraja vjerovao da može postići nešto više od remija u Sevilli".

Na kraju je kao prekretnica okarakterizirana nenamjerno igranje rukom igrača Betisa Chadija Riada, nakon koje je Petković pospremio jedanaesterac u mrežu. Uzvrat na Maksimiru na rasporedu je sljedeći četvrtak, 22. veljače.

Linker
25. travanj 2024 10:31