Hajduk i Rijeku ponovno čekaju europski ispiti

 VOJKO BASIC Cropix
UEFA JE ODLUČILA

Odgodite sve planove, čeka nas pravi festival hrvatskog nogometa: Evo kada točno igraju Hajduk, Rijeka i Osijek

Gledatelji u Hrvatskoj moći će prve utakmice pogledati relativno uredno, a u uzvratu dolazi - kaos
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2023. 16:44

UEFA je na svojim službenim stranicama objavila točne termine utakmica 3. pretkola Konferencijske lige. Podsjetimo, tri su hrvatska predstavnika - Hajduk, Osijek i Rijeka sudionici tog dijela natjecanja. Osijek se u njega plasirao nakon pobjede protiv mađarskog ZTE-a, a Rijeka je prošla kosovskog prvoligaša Dukagjini. Hajduk se kao osvajač domaćeg Kupa tek uključuje u ovom krugu.

Dakle, prvi susreti igraju se u lako pamtljivim vremenskim okvirima, sljedećeg četvrtka, 10. kolovoza. Prvi će na teren nogometaši Osijeka. Njihov prvi sraz s turskom Adanom na gostovanju počinje u 19 sati. Sat vremena kasnije, na teren će na Farskim otocima Rijeka protiv B36, a jedini hrvatski predstavnik koji svoju prvu utakmicu 3. pretkola igra kod kuće, Hajduk, svoj susret s PAOK-om na Poljudu započinje od 21 sat.

U uzvratu će situacija za gledatelje biti još gora, odnosno teža, jer su termini još više zbijeni. Prvi na teren 17. kolovoza izlazi Hajduk u Grčkoj (19.30 sati), potom Osijek na Pampasu protiv Adane (20 sati), a samo 15 minuta kasnije kreće susret Rijeke i B36 Torshavna na Rujevici.

Ukratko, ako ste za sljedeća dva četvrtka imali ikakve planove u kasnopopodnevnim ili večernjim satima, otkažite ih. Čekaju nas veliki dani hrvatskog klupskog nogometa.


3. pretkolo Konferencijske lige, satnica hrvatskih klubova

Prve utakmice, četvrtak 10. kolovoza:

Adana Demirspor (Turska) - Osijek ► 19 sati

B36 Torshavn (Farski otoci) - Rijeka ► 20 sati

Hajduk - PAOK Solun (Grčka) ► 21 sat

Uzvratne utakmice, četvrtak, 17. kolovoza

PAOK (Grčka) - Hajduk ► 19.30 sati

Osijek - Adana Demirspor (Turska) ► 20 sati

Rijeka - B36 Torshavn (Farski Otoci) ► 20.15 sati

Linker
18. svibanj 2024 10:09