Nabil Fekir

 Joaquin Corchero/afp7/shuttersto/Shutterstock Editorial/Profimedia
REAKCIJE MEDIJA

Španjolci istaknuli dva dinamovca pa opleli po igračima: ‘Užas, zar su se uplašili Modrih?‘

Kroničari kluba iz Seville nisu nimalo zadovoljni viđenim izdanjem Betisa
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2024. 23:49

Španjolska javnost ostala je poprilično iznenađena događanjima s Benito Villamarina. Pisalo se prije susreta da veznjak Marc Roca ne starta za Betis kako bi se odmorio za ligaške akcije, znači li to i da je Manuel Pellegrini pomalo podcijenio Dinamo iako je prethodno s visokom dozom respekta govorio o svom protivniku?

Kako bilo, Dinamo je pragmatičnom igrom zaradio 1:0 i branit će prednost na Maksimiru za tjedan dana, a AS Spain piše da je igra Betisa bila toliko loša da će im u Zagrebu biti potrebno - čudo.

"Gromoglasan neuspjeh Betisa koji si je zakomplicirao život. U zeleno-bijeloj momčadi nogometa nije bilo, poklonili su pobjedu hrvatskom klubu. Betis nema potrebne alate za Konferencijsku ligu. Želi, ali ne može. U Zagreb ide u potragu za čudom", pišu novinari spomenutog portala.

Navode i da Betis nije pokazao nikakvu živost u drugom dijelu, nedostajalo je brzine i okomitosti. Kažu, Španjolci kao da su se uplašili...

"Je li to bio strah Betisovih nogometaša? Dinamo im je komotno gradio kontra napade zahvaljujući Baturini i Petkoviću. Taj dvojac tjerao je Betisove stopere da budu na maksimumu".

Završno, AS Spain smatra da je Pellegrinijeva taktika bila "monotona i predvidljiva", ogled na Villamarinu "poglavlje za zaborav".

Mundo Deportivo bio je još stroži u svojoj ocjeni susreta, kazavši da je španjolski klub ukaljao imidž.

"Užasna utakmica, na kraju je VAR dosudio kazneni udarac koji neki smatraju čistim, a drugi apsurdnim. Ovaj Betis nije imao nikakve veze sa svojim imidžem", stoji u zaključku katalonskog medija.

Linker
11. svibanj 2024 21:59