SCREENSHOT
NESTVARNA SCENA

VIDEO: Ovo nije film! Navijač West Hama sam protiv svih, mlati Nizozemce kao na traci i drži prvu liniju obrane

Nakon utakmice AZ-a i West Hama u uzvratnoj utakmici polufinala Konferencijske lige je do navijačkih nereda
Piše: SNObjavljeno: 19. svibanj 2023. 10:36

Šokantne scene navijačkih nereda obilježile su uzvratni susret polufinala Konferencijske lige u Alkmaaru između AZ-a i West Hama Uniteda. Engleski premierligaš West Ham izborio je plasman u finale Konferencijske lige porazivši AZ u obje utakmice nakon što je u Londonu bilo 2-1, a u uzvratu u Alkmaaru 1-0.

Međutim, nakon uzvratne utakmice u Nizozemskoj došlo je do navijačkih nereda kada se skupina domaćih huligana probila na dio glavne tribine na kojoj je bilo dvjestotinjak navijača londonskog kluba, većinom članova obitelji i prijatelja.

Navijači AZ-a napali su goste, nakon čega je nekoliko igrača West Hama preskočili barijeru i ušlu u metež kako bi podržali svoje obitelji i prijatelje. Među prvima su priskočili Michail Antonio i Flynn Downes, a zatim i Lucas Paqueta, Said Benrahma, te Tomaš Souček. Policija i redari brzo su stigli na mjesto događaja kako bi spriječili daljnje sukobe, a mir je uspostavljen nakon 10 minuta.

Bile su to zaista kaotične scene, a posebnu je pozornost privukao jedan navijač West Hama koji je doslovno sam držao čitavu tribinu. Čovjek je rješavao jednog po jednog navijača domaće momčadi koji su se svim silama pokušavali probiti na ‘njegovu‘ tribinu.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Engleski su navijači poznati po tome da su skloni fizičkim obračunima i dobro se znaju nositi s ostalim navijačim skupinama, ali ovo su zaista bile scene kao u filmovima.

Linker
15. travanj 2024 14:01