IVAN PERIC Cropix
TOMAS NAKON PIROVE POBJEDE

‘Vjerovao sam u čudo, a evo zbog čega žalim. Imali smo skandalozno suđenje, penal i gol iz zaleđa bili su previše‘

Kao ni u Adani, Bijelo-plavi i u Osijeku nisu imali suđenje kakvo su očekivali
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. kolovoz 2023. 22:57

Osijek se pobjedom oprostio od Europe. Čudo se nije dogodilo, iako se u jednom trenutku činilo kako bi možda mogli svjedočiti povijesnom preokretu i povratku nakon minus četiri kakvih u europskim kupovima nije bilo puno. Svega četiri.

- Vjerovao sam u to čudo, kada smo zabili treći gol osjećao sam da je bilo i četvrti. kada je njihov igrač dvije minute nakon jednog prekršaja pao i zadržavao igru dvije minute razbilo je malo ritam... Ovo je bio Osijek kakav želim da bude. Žalim samo što prvu utakmicu nismo odigrali u Osijeku, siguran sam da bi onda bilo sve drugačije - kazao je Stjepan Tomas.

Kao ni u Adani, Bijelo-plavi i u Osijeku nisu imali suđenje kakvo su očekivali.

- Četvrtom sucu sam rekao da prekršaje kakve su nama sudili ne sude u Premier ligi i on mi je to potvrdio. Suđenje u Adani bilo je skandalozno, nepostojeći kazneni udarac i primljeni gol iz zaleđa bili su previše - rekao je.

Patrick Kluivert doživio je prvi poraz na klupi Adana Demirspora. Srećom po njega ovaj poraz nije imao posljedice.

- Znali smo da će Osijek morati napasti, da će tražiti gol, znali smo da neće biti laka utakmica, ali nakon 20 minuta doveli smo je u ravnotežu. Nisam sretan ishodom, ali srećom imali smo jako dobar rezultat iz prve utakmice. Uzeli smo ono po što smo i došli, a na kraju je samo to i važno.

Priznao je nekoć legendarni napadač Barcelone kako mu nije bilo svejedno nakon što je Osijek zabio za 3:1.

- Naravno da mi u tom trenutku bilo neugodno. Da nije tako ne bih bio čovjek. Ostalo je nakon tog gola još desetak minuta utakmice za odigrati i morali smo izvući najbolje iz sebe... Mi još nismo ništa napravili, naš su cilj skupine.

Linker
19. svibanj 2024 00:01