Foto: Boris Kovacev / CROPIX
PRIČA OBAVIJENA VELOM TAJNE

KUHA SE NOVI VELIKI TRANSFER DINAMA! Pouzdani Vatreni s priprema ide ravno u novi klub, Modri su već odbili službenu ponudu, spominje se veliko ime!?

PRVI VRATAR Modri čuvar mreže mogao bi vrlo brzo kroz izlazna maksimirska vrata, špekulira se kako je Porto povukao prvi potez
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. srpanj 2019. 14:17

Ostaje li Dinamo ipak bez prvog vratara, bez reprezentativne ‘jedinice’? Dulje vremena piše se i govori o odlasku Dominika Livakovića, napisali smo i stoput da je to jedan od transfera koji će ući u ‘planske’ za ovo ljeto, uostalom, zato je Dinamo i potpisao novi ugovor s Dinkom Horkašem, nije ga pusti da ode, očekujući da će Livaković ubrzo napustiti Maksimir. A tko zna, možda napusti već i Moravske Toplice, Modri su ovdje do subote.

Naime, nešto se opasno kuha oko njegova transfera, to je sada očito. Livaković je u posljednja dva dana u četiri oka razgovarao s trenerom Nenadom Bjelicom pa zatim i s predsjednikom Mirkom Barišićem, ne znamo točno temu razgovora, ali šuška se da su razgovarali upravo o mogućem transferu.

Nitko ništa ne otkriva, svi su zakopčani, no načuli smo da je stigla u klub službena ponuda za Livakovića i da ju je Dinamo odbio! Od koga i koliko, zasad nismo otkrili, no, kako se Livakovića nedavno povezivalo s Portom, nije nemoguće da je ponuda stigla upravo s Dragaa. Ali, taj dio je zasad samo špekulacija, ono što je fakt jest da je priča oko Livakovićeva odlaska sve ozbiljnija.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Wales - Stadion Gradski vrt, Osijek, Croatia - June 8, 2019  Croatia's Dominik Livakovic reacts  REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Adekvatna svota

Dinamo ga je spreman pustiti za svotu koja je adekvatna prvom golmanu kluba i hrvatske reprezentacije, jasno je svima i da je Livaković došao do točke kad zaslužuje iskorak, u Hrvatskoj brani već sedam sezona i odlazak je logičan slijed. U Zagorcu pa onda i Horkašu ima kvalitetne zamjene, tako da Modri ne bi trebali nikoga ad hoc dovoditi. Međutim, isto tako Dinamo ne ide u zagrljaj prvoj ponudi, Modri Livakovića neće prodati ispod cijene. Pregovori slijede, Dinamu se nikuda ne žuri, ali vrlo je moguće da će Livaković uskoro napustiti Maksimir.

Prijelazni rok je, znamo, pun preokreta i nemogućih raspleta, pa ne treba brzati sa zključcima, no da je priča poprimila ozbiljnije razmjere od samog interesa i da je Dinamov golman u fazi iščekivanja to nije sporno.

Linker
30. travanj 2024 19:52