Florentino Perez
 GABRIEL BOUYS Afp
OŠTRA REAKCIJA

‘Dosta, mi ovo više nećemo tolerirati!‘ Najbogatiji klub svijeta žestoko odgovorio Real Madridu

‘Koliko ja znam, prijelazni rok je gotov, a Mbappe je igrač PSG-a i nadam se da će to dugo ostati.‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2021. 21:04

S najnovijim javnim istupima predsjednika madridskog Reala, Florentina Pereza nisu baš najzadovoljniji u redovima francuskog Paris SG-a. Da je tome tako, jasno pokazuje odgovor kojeg su s Parka prinčeva ove večeri putem L'Equipea poslali prema Santiago Bernabeuu.

Podsjetit ćemo na naša ranija pisanja o tome kako se gospodin Perez malkice prešao. Najprije je u meksičkom listu El Debate izašlo kako će Real sigurno riješiti potpis sjajnog Kyliana Mbappea već 1. siječnja, točno na dan kada francuski reprezentativac bude ušao u zadnjih 6 mjeseci ugovora s PSG-om. No, nekoliko sati kasnije, Perez se preko Radija Monte Carlo stao ispričavati...

- Krivo su me protumačili i prenijeli. Ono što sam rekao je to da ćemo za nove informacije oko Mbappea morati pričekati do 1. siječnja iduće godine.

image
Kylian Mbappe u društvu Leonarda, sportskog direktora PSG-a
FRANCK FIFE Afp

Na sve to u komadu stigao je odgovor iz ustiju Leonarda. Sportski direktor PSG-a optužio je Real i Pereza da namjerno dolijevaju ulje na vatru.

- Ova nova izjava čisti je dokaz nepoštovanja prema Mbappeu, ali i našem klubu. Prošlog tjedna Benzema i Ancelotti, a sada i Perez ponašaju se kao da je Mbappe već njihov igrač. Pa, Perez se već obraćao navijačima oko Mbappea! To nećemo i ne možemo tolerirati - veli Leonardo za L'Equipe.

image
Florentino Perez
SENHAN BOLELLI Anadolu Agency Via Afp

Parižani se nadaju da će do 1. siječnja moći produljiti ugovor Kylianu Mbappeu koji istječe 30. lipnja. Na dan Nove godine igrač će bez problema moći pregovarati sa zainteresiranim klubovima, a tada bi na ljeto otišao s Parka prinčeva bez odštete.

- Ovo se ponavlja već dvije godine. Koliko ja znam, sada je prijelazni rok završen i imamo sezonu koja je u punom zamahu. Ovi iz Madrida igraju neke njihove igrice i nastavljaju se ponašati tako kako se ponašaju. Idemo to zaustaviti! Za kraj, Mbappe je igrač Paris SG-a i nadam se da će to još dugo i biti - poručio je sportski direktor PSG-a.

Linker
13. travanj 2024 12:36