NICOLAS TUCAT Afp
DOBAR POSAO

Igor Tudor nakon posljednjeg plesa ove sezone: ‘Zadovoljan sam, ali, žao mi je samo zbog jedne stvari‘

‘Ovo je samo jedna utakmica, kad cijelu sezonu uzmem u obzir, ponosan sam na ovu momčad‘
Piše: SNObjavljeno: 28. svibanj 2023. 08:33

Momčad Igora Tudora ipak u konačnici nije uspjela izboriti direktan plasman u Ligu prvaka. Marseille je u posljednjem kolu upisao poraz od Bresta (2:1) i tako ostao na 73 boda, osam manje od drugoplasiranog Lensa.

Tudor i Marseille će tako iduće sezone, ukoliko ostane na klupi francuskog velikana, morati igrati kvalifikacije za najelitnije klupsko nogometno natjecanje na svijetu.

Hrvat je po završetku utakmice bio ‘ljut i tužan, ali i ponosan na sezonu‘.

- Bilo je pozitivnih stvari, iz ove smo momčadi izvukli maksimum i igrali dobar nogomet. Bili smo dobdi i u Ligi prvaka, Kupu... Ovo je za nas bila dobra sezona, zadovoljan sam. Nažalost, nakon poraza u Lensu smo malo popustili, a kad ovoj ekipi fali motivacije, rezultat ne prašta. Ovo je samo jedna utakmica, kad cijelu sezonu uzmem u obzir, ponosan sam na ovu momčad.Jedino što sam se nadao da ćemo imati bolji plasman u prvenstvu, ali, iza nas su ostali veliki klubovi poput Monaca, Lyona, Rennesa... - rekao je Tudor na objasnio gdje je bio najveći problem ove sezone:

- Puno su nam golova zabili braniči i veznjaci, a oni koji bi to trebali raditi, čiji je to posao, naših nekoliko napadača nije napravilo tu razliku i donijeli nam bodove.

Linker
25. travanj 2024 13:07